Wij zijn 24/7 bereikbaar!

0318 514 712

En heeft u er wel eens aan gedacht om uw gasten in het zonnetje te zetten tijdens een evenement gericht op loyaliteit en plezier?

Lauk! organiseert zakelijke evenementen op zowel kleine als grote schaal.  Creatief, betrokken en met oog voor detail. Zo blijft u op een positieve manier in de picture bij uw relaties. Op die manier kunt u een event inzetten als krachtig marketinginstrument om uw marktpositie te verstevigen.

CONCEPT >> Succesvolle evenementen en bijeenkomsten motiveren, inspireren en activeren. Het zijn daarom effectieve middelen om een boodschap over te brengen op de doelgroep. Lauk! helpt graag bij het vormgeven van de live communicatie in de vorm van evenementen.

Een keer vergaderen op een bijzondere locatie zoals een boot? Uw bedrijfsjubileum vieren op een speciale locatie zoals een attractiepark of speciale omgeving aan het water? Het zijn enkele voorbeelden van onze talloze, inspirerende ideeën. Diverse exclusieve locaties die wij kennen bieden zoveel mogelijkheden, maar ook uw eigen locatie kan uitermate geschikt zijn voor een event.

Lauk! neemt samen met u de regie voor een bijzondere ervaring. Dat doen we proactief, van begin tot het einde. We zijn veelzijdig, daadkrachtig en flexibel met altijd oog voor detail.

Wat er zeker niet mag ontbreken

Hospitality en Events. We krijgen er geen genoeg van. Als specialist denkt Lauk! mee van trendy concept tot en met innovatief maatwerk. Samen zetten wij de mood; van concepting en decorbouw, tot inrichting, styling en entertainment. En dat door heel Nederland.

Tijd om kennis te maken!

Heeft u vragen? Of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.