Wij zijn 24/7 bereikbaar!

0318 514 712

Aardbeimeisje huren

De frisse en pure uitstraling van de ‘zomerkoninkjes’ wordt door haar feilloos door vertaald waardoor het een beleving op zich is om van haar zo’n fruitige aardbei te krijgen als gezond en verantwoord hapje!

Ooit verrast door het proeven van een aardbei? Maak een beleving van het eten van eenvoudige producten en geef uw evenement een frisse uitstraling met dit fruitige, culinaire food concept: Het Aardbeienmeisje! (Ook beschikbaar als Frambozenmeisje)

Deze dame fungeert als een stukje party catering en serveert op entertainende wijze aardbeien met bijvoorbeeld een  aan de gasten. Herkenbaar is dit concept zeker, door de frisse pakjes vol fruit dat geserveerd wordt!

Hoe reserveert u het Aardbeienmeisje / Frambozenmeisje?

Bent u geïnteresseerd in een van de Culinaire concepten van Lauk! hostesses & events? Dan helpen wij u graag verder! Onze werkwijze is transparant en eenvoudig. Vraag ons naar de mogelijkheden. Wij maken graag een voorstel op maat. Boek een Aardbeimeisje om het evenement een verfrissende dimensie te geven!

Maak kennis met de culinaire concepten van Lauk!

De culinaire concepten van Lauk! hostesses & events zijn gemaakt om de zintuigen te prikkelen en nòg meer interactie te creëren op uw feest, beurs of feestelijke event. Met onze culinaire foodladies zorgt u gegarandeerd voor extra entertainment en een onvergetelijke ervaring bij uw gasten.

Tijd om kennis te maken!

Heeft u vragen? Of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.