Door de grote vraag icm het tekort aan personeel is de doorlooptijd langer dan normaal. Excuses voor het ongemak.

Wij zijn 24/7 bereikbaar!

06 20 89 16 63

Autumn / Herfst huren

De Autumn of Herfst Tafeldame kan tot wel 100 amuses, glazen of hapjes dragen en uitserveren. Maar met de inzet van een Tafeldame is nog veel meer mogelijk! Zo is ze bijvoorbeeld bij uitstek geschikt om uw gasten bij binnenkomst welkom te heten en/of te registreren. Tevens is het mogelijk om de Tafeldame tijdens het event rond te laten lopen.

Boek de Herfst dame om het herfst evenement een verfrissende dimensie te geven!

Hoe reserveert u een Tafeldame?

Bent u geïnteresseerd in een van de Culinaire concepten van Lauk!? Dan helpen wij u graag verder! Onze werkwijze is transparant en eenvoudig. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Wij maken graag een voorstel op maat!

Maak kennis met de Culinaire- en Themaconcepten van Lauk!

De tafeldame concepten van Lauk! hostesses & events zijn gemaakt om de zintuigen te prikkelen en nòg meer interactie te creëren met een feest, beurs of event. Met onze food entertainment concepten zorgt u gegarandeerd voor een extra onvergetelijke ervaring bij uw gasten.

Tijd om kennis te maken!

Heeft u vragen? Of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Let op! Door de grote vraag in combinatie met het tekort aan personeel zijn de doorlooptijden bij nieuwe hostessopdrachten langer dan normaal. Excuses voor het ongemak.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.