Door de grote vraag icm het tekort aan personeel is de doorlooptijd langer dan normaal. Excuses voor het ongemak.

Wij zijn 24/7 bereikbaar!

06 20 89 16 63

Wie is Lauk?

Lauk! = Laukje Steenstra. Aangenaam. Van ‘gedreven meisje uit Brabant’ groeide Laukje Steenstra al snel uit tot succesvol organisatietalent. Wat haar voornamelijk kenmerkt is haar oog voor detail. Voor Laukje is iets niet snel goed. Voortdurend streeft ze naar perfectie om te kunnen acteren op het allerhoogste niveau. Laukje laat zich niet snel uit het veld slaan. Ze toont lef daar waar nodig en is ingetogen als het moet. Haar uitdaging is even simpel als complex: de verwachtingen van haar klanten overtreffen.

Laukje is een expert die graag grip houdt op de zaak, van plan tot afwikkeling. Met Lauk! hostesses en events vormt ze de schakel tot een succesvol project.

Van sparringpartner tot uitvoerder

Van sparringpartner tot uitvoerder van een succesvol evenement of project, Lauk! is breed inzetbaar en biedt op terrein ondersteuning. Wij weten als geen ander wat er nodig is om uw evenement of project succesvol te laten verlopen. Lauk! denkt in elk opzicht met u mee en neemt u graag alle zorg uit handen. Pas wanneer uw plan tot uitvoering komt is onze missie geslaagd! Wij brengen uw plannen tot leven.

Communicatie, presence, aansturing en afwikkeling– zomaar wat onderwerpen die bepalend kunnen zijn voor een succesvol verloop van uw actie, project of evenement. Lauk! is een betrouwbare partner die deze onderwerpen van A tot Z beheerst. Niks wordt over het hoofd gezien, alles moet kloppen.

Met een scherp oog voor detail wordt alles tot in de puntjes verzorgd

Dat is de kracht van Lauk! Samen sterk

Niet alleen vóór de klant, maar mét de klant. Schouder aan schouder werken wij met ons team als uw collega en verzorgen wij alle aspecten rondom project, marketingactie of evenement. Lauk! is van alle markten thuis, met onze brede ervaring praten wij dan ook op elk niveau met u mee. Nadat de opdracht helder is geformuleerd begint onze uitdaging. Wij werken er keihard aan om uw plannen te laten slagen.

Doelgericht en met onze handen uit de mouwen, dat is waar Lauk! voor staat. Lauk! : enthousiast, betrokken en bewezen succesvol.

Tijd om kennis te maken!

Heeft u vragen? Of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Let op! Door de grote vraag in combinatie met het tekort aan personeel zijn de doorlooptijden bij nieuwe hostessopdrachten langer dan normaal. Excuses voor het ongemak.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.