Over Lauk!

Wie wij zijn

Lauk! is specialist op het gebied van het organiseren van evenementen en het verzorgen van hospitality op alle niveaus voor uw evenement of project.

Met een scala aan kwaliteit hosts en hostessen kunnen we voor iedere merk activatie, promotie, evenement of beurs u voorzien van de juiste professionals.

Een sterke visie, jarenlange ervaring en vernieuwende ideeën maken Lauk! tot dé partner voor het organiseren van uw event, beurs of merk activatie.

Als leverancier van maatwerk oplossingen voor event- en hospitality gaan wij telkens nét iets verder. Door continu te werken aan vernieuwende concepten werken wij slechts aan één doel: uw verwachtingen overtreffen.

 

 

 

Laukje Steenstra

Van ‘gedreven meisje uit Brabant’ groeide Laukje Steenstra al snel uit tot succesvol organisatietalent. Wat haar voornamelijk kenmerkt is haar oog voor detail. Voor Laukje is iets niet snel goed. Voortdurend streeft ze naar perfectie om te kunnen acteren op het allerhoogste niveau. Laukje laat zich niet snel uit het veld slaan. Ze toont lef daar waar nodig en is ingetogen als het moet. Haar uitdaging is even simpel als complex: de verwachtingen van haar klanten overtreffen.

Laukje is een expert die graag grip houdt op de zaak, van plan tot afwikkeling.
Met Lauk! hostesses en events vormt ze de schakel tot een succesvol project.

 

Wat wij doen

Van sparringpartner tot uitvoerder van een succesvol evenement of project, Lauk! is breed inzetbaar en biedt op terrein ondersteuning. Wij weten als geen ander wat er nodig is om uw evenement of project succesvol te laten verlopen.

Lauk! denkt in elk opzicht met u mee en neemt u graag alle zorg uit handen. Pas wanneer uw plan tot uitvoering komt is onze missie geslaagd! Wij brengen uw plannen tot leven.

 

Communicatie, presence, aansturing en afwikkeling– zomaar wat onderwerpen die bepalend kunnen zijn voor een succesvol verloop van uw actie, project of evenement.

Lauk! is een betrouwbare partner die deze onderwerpen van A tot Z beheerst. Niks wordt over het hoofd gezien, alles moet kloppen.

Met een scherp oog voor detail wordt alles tot in de puntjes verzorgd. Dat is de kracht van Lauk!

Samen sterk

Niet alleen vóór de klant, maar mét de klant. Schouder aan schouder werken wij met ons team als uw collega en verzorgen wij alle aspecten rondom project, marketingactie of evenement. Lauk! is van alle markten thuis, met onze brede ervaring praten wij dan ook op elk niveau met u mee. Nadat de opdracht helder is geformuleerd begint onze uitdaging. Wij werken er keihard aan om uw plannen te laten slagen.

Doelgericht en met onze handen uit de mouwen, dat is waar Lauk! voor staat.

Lauk! : enthousiast, betrokken en bewezen succesvol.

 

Aanmelden
hostess