Door de grote vraag icm het tekort aan personeel is de doorlooptijd langer dan normaal. Excuses voor het ongemak.

Wij zijn 24/7 bereikbaar!

06 20 89 16 63

Techniek, licht en geluid

Heeft u een beetje hulp nodig voor uw evenement? Wij hebben alle essentiële elementen die het onvergetelijk zullen maken. Van begin tot eind zullen wij een aangename sfeer te creëren met stijl en klasse!

Om te bepalen welke ruimte en de daarbij behorende techniek, sfeer verlichting of licht effecten het beste past bij uw wensen en die van uw gasten, zonder het budget uit het oog te verliezen – hoe groot of klein uw evenement ook mag zijn; of het nu gaat om 10 personen in hun eigen achtertuin of om nieuwe bedrijfsruimtes die te groot zijn voor slechts één bedrijfsfeest.  Geen event is gelijk, dus maak je geen zorgen als dit klinkt als iets out of the box. :)

Laat Lauk! u helpen een onvergetelijke ervaring te creëren samen met onze kwaliteit partners

Techniek tijdens uw event

Voor een presentatie, act of special effects tijdens uw feest of evenement dat tot in de puntjes is afgewerkt werken wij met uitsluitend professionals. Een presentatie moet vlekkeloos verlopen, een artiest moet op apparatuur kunnen vertrouwen. Dat snappen wij als geen ander.

Alles uitbesteden

Betrokkenheid en loyaliteit voor alle doelgroepen

Wij helpen onze klanten hun boodschap over te brengen door evenementen te organiseren die gericht zijn op het creëren van betrokkenheid en loyaliteit voor alle doelgroepen.

Daarnaast beschikken we over een scala aan gastvrouwen,  event entertainers. Zoals onze entertainment acts, thema entertainment concepten maar ook onze Culinaire foodladies zoals bijvoorbeeld: Oestermeisje,ChampagnemeisjeFotomeisjeCasinomeisje, diverse unieke Tafeldames en nog veel en veel meer!

Welkom bij Lauk! Laat u verbazen en verwonderen, altijd met de hoogst mogelijke kwaliteit en oog voor detail!

Tijd om kennis te maken!

Heeft u vragen? Of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Let op! Door de grote vraag in combinatie met het tekort aan personeel zijn de doorlooptijden bij nieuwe hostessopdrachten langer dan normaal. Excuses voor het ongemak.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.