Door de grote vraag icm het tekort aan personeel is de doorlooptijd langer dan normaal. Excuses voor het ongemak.

Wij zijn 24/7 bereikbaar!

06 20 89 16 63

Tafeldame Jazz / Music huren

Het Jazz Tafeldame concept bestaat uit twee componenten. Een unieke presentatie is gegarandeerd door de combinatie van een aantrekkelijke en volledig in het thema aangeklede hostess plus een eveneens in het thema aangeklede tafel waarmee de Jazz Tafeldame desgewenst ook kan rondlopen. Er is op de ruime ronde tafel genoeg capaciteit voor  folders, wel 100 glazen of hapjes die uw gasten van de tafel kunnen pakken. Kortom, de Jazz Tafeldame biedt volop mogelijkheden om uw themabijeenkomst op onvergetelijke wijze aan te kleden!

Hoe reserveert u een Tafeldame Jazz / Music?

Bent u geïnteresseerd in een van de Culinaire concepten van Lauk!? Dan helpen wij u graag verder! Onze werkwijze is transparant en eenvoudig. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Wij maken graag een voorstel op maat!

Boek de Tafeldame Jazz / Music om het evenement een verfrissende dimensie te geven!

Maak kennis met de Culinaire- en Themaconcepten van Lauk!

De culinaire concepten van Lauk! hostesses & events zijn gemaakt om de zintuigen te prikkelen en nòg meer interactie te creëren met een feest, beurs of event. Met onze food entertainment concepten zorgt u gegarandeerd voor een extra onvergetelijke ervaring bij uw gasten.

Tijd om kennis te maken!

Heeft u vragen? Of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Let op! Door de grote vraag in combinatie met het tekort aan personeel zijn de doorlooptijden bij nieuwe hostessopdrachten langer dan normaal. Excuses voor het ongemak.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.