Door de grote vraag icm het tekort aan personeel is de doorlooptijd langer dan normaal. Excuses voor het ongemak.

Wij zijn 24/7 bereikbaar!

06 20 89 16 63

Tafeldame Happy Birthday

Uw verjaardagsgasten direct in een vrolijke stemming? Een glaasje bubbels of het aansnijden van een taart wordt met de Happy Birthday Tafeldame een ultieme start van een geweldig verjaardagsfeest. Doordat ze uw gasten met een stralende glimlach serveert vanaf een vrolijk gedecoreerde tafel, ontstaan er een unieke belevenis. De Happy Birthday Tafeldame kan wel tot 100 glazen champagne dragen en uitserveren. Tevens is het mogelijk om de Tafeldame rond te laten lopen. Met de Happy birthday Tafeldame kies je voor hospitality van het hoogste niveau.

Hoe reserveert u een Tafeldame Happy Birthday?

Bent u geïnteresseerd in een van de Culinaire concepten van Lauk!? Dan helpen wij u graag verder! Onze werkwijze is transparant en eenvoudig. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Wij maken graag een voorstel op maat!

Boek de Tafeldame Happy Birthday om het evenement een verfrissende dimensie te geven!

Maak kennis met de Culinaire- en Themaconcepten van Lauk!

De Tafeldame concepten van Lauk! hostesses & events zijn gemaakt om de zintuigen te prikkelen en nòg meer interactie te creëren met een feest, beurs of event. Met onze entertainment concepten zorgt u gegarandeerd voor een extra onvergetelijke ervaring bij uw gasten.

Tijd om kennis te maken!

Heeft u vragen? Of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Let op! Door de grote vraag in combinatie met het tekort aan personeel zijn de doorlooptijden bij nieuwe hostessopdrachten langer dan normaal. Excuses voor het ongemak.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.