Door de grote vraag icm het tekort aan personeel is de doorlooptijd langer dan normaal. Excuses voor het ongemak.

Wij zijn 24/7 bereikbaar!

06 20 89 16 63

Tafeldame Wonderful X-Mas / Kerst huren

Een stijlvolle aanvulling bij een Kerstevenement, diner of borrel; onze Tafeldame is uitermate geschikt voor het uitserveren van catering. De catering kan smaakvol worden uitgereikt door onze dame aan uw gasten.

Onze Tafeldames zijn gekleed in een ronde tafel op wieltjes en deze zorgt ervoor dat de hostess mobiel is terwijl hapjes, kadootjes of andere goodies worden uitgedeeld op een originele wijze. Uiteraard heeft de tafel met hostess ‘stand-alone’ ook een enorm verrassend effect.

Hoe reserveert u een tafeldame Wonderful X-Mas?

Bent u geïnteresseerd in een van de Culinaire concepten van Lauk!? Dan helpen wij u graag verder! Onze werkwijze is transparant en eenvoudig. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Wij maken graag een voorstel op maat!

Boek de Tafeldame Wonderful X-Mas om het evenement een verfrissende dimensie te geven!

Maak kennis met de Culinaire- en Themaconcepten van Lauk!

De culinaire concepten van Lauk! hostesses & events zijn gemaakt om de zintuigen te prikkelen en nòg meer interactie te creëren met een feest, beurs of event. Met onze food entertainment concepten zorgt u gegarandeerd voor een extra onvergetelijke ervaring bij uw gasten.

Tijd om kennis te maken!

Heeft u vragen? Of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Let op! Door de grote vraag in combinatie met het tekort aan personeel zijn de doorlooptijden bij nieuwe hostessopdrachten langer dan normaal. Excuses voor het ongemak.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.