Door de grote vraag icm het tekort aan personeel is de doorlooptijd langer dan normaal. Excuses voor het ongemak.

Wij zijn 24/7 bereikbaar!

06 20 89 16 63

Healthy / Bio / Duurzaam Tafeldame inhuren

De Healthy Tafeldame concept bestaat uit een unieke presentatie met een aantrekkelijke en volledig in het thema aangeklede hostess en een aangeklede tafel waarmee de tafeldame desgewenst ook kan rondlopen. Naast catering die gepresenteerd is op unieke wijze, vinden ook informatiefolders of een productpresentatie een plekje op de tafel. Kortom, de Healthy Tafeldame biedt volop mogelijkheden om uw lekkere, gezonde, milieubewuste of duurzame producten op een schitterende wijze aan uw gasten/bezoekers te presenteren.

Hoe reserveert u een Healthy Tafeldame?

Bent u geïnteresseerd in een van de Tafeldame of roodlady concepten concepten van Lauk!? Dan helpen wij u graag verder! Onze werkwijze is transparant en eenvoudig. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Wij maken graag een voorstel op maat!

Boek de Tafeldame healthy om de promotie een verfrissende dimensie te geven!

Maak kennis met de Culinaire- en Themaconcepten van Lauk!

De tafeldame concepten van Lauk! hostesses & events zijn gemaakt om de zintuigen te prikkelen en nòg meer interactie te creëren met een feest, beurs of event. Met onze food entertainment concepten zorgt u gegarandeerd voor een extra onvergetelijke ervaring bij uw gasten.

Informeer naar ons biomeisje 

Tijd om kennis te maken!

Heeft u vragen? Of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Let op! Door de grote vraag in combinatie met het tekort aan personeel zijn de doorlooptijden bij nieuwe hostessopdrachten langer dan normaal. Excuses voor het ongemak.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.