Door de grote vraag icm het tekort aan personeel is de doorlooptijd langer dan normaal. Excuses voor het ongemak.

Wij zijn 24/7 bereikbaar!

06 20 89 16 63

Inrichting evenement

Heeft u een beetje hulp nodig voor uw evenement? Wij hebben alle essentiële elementen die het onvergetelijk zullen maken. Of het nu thuis is of op kantoor, ons team weet hoe belangrijk het is om van begin tot eind een aangename sfeer te creëren met stijl en klasse!

Om te bepalen welke ruimte het beste past bij uw wensen en die van uw gasten, zonder het budget uit het oog te verliezen – hoe groot of klein uw evenement ook mag zijn; of het nu gaat om 10 personen in hun eigen achtertuin of om nieuwe bedrijfsruimtes die te groot zijn voor slechts één bedrijfsfeest.  Geen event is gelijk, dus maak je geen zorgen als dit klinkt als iets out of the box. :)

Laat Lauk! u helpen een onvergetelijke ervaring te creëren met onze complete styling en inrichting!

Decoratie van uw event

Voor een feest of evenement dat tot in de puntjes is afgewerkt, kies je planten, decoratie stukken, verlichting zoals  kroonluchters en andere decoratieve items die perfect passen bij het door u gewenste thema. Samen met onze kwaliteit leveranciers weten wij welke materialen beschikbaar zijn voor gebruik op een aanstaande feestlocatie, zodat u deze nog meer kunt laten opvallen! Voor alle extra’s contact Lauk!

Alles uitbesteden

Betrokkenheid en loyaliteit voor alle doelgroepen

Wij helpen onze klanten hun boodschap over te brengen door evenementen te organiseren die gericht zijn op het creëren van betrokkenheid en loyaliteit voor alle doelgroepen.

Daarnaast beschikken we over een scala aan gastvrouwen,  event entertainers. Zoals onze entertainment acts, thema entertainment concepten maar ook onze Culinaire foodladies zoals bijvoorbeeld: Oestermeisje, ChampagnemeisjeFotomeisjeCasinomeisje, diverse unieke Tafeldames en nog veel en veel meer!

Welkom bij Lauk! Laat u verbazen en verwonderen, altijd met de hoogst mogelijke kwaliteit en oog voor detail!

Tijd om kennis te maken!

Heeft u vragen? Of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Let op! Door de grote vraag in combinatie met het tekort aan personeel zijn de doorlooptijden bij nieuwe hostessopdrachten langer dan normaal. Excuses voor het ongemak.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.