Door de grote vraag icm het tekort aan personeel is de doorlooptijd langer dan normaal. Excuses voor het ongemak.

Wij zijn 24/7 bereikbaar!

06 20 89 16 63

ONZE PROMOTIE MEIDEN, UW VISITEKAARTJE

Lauk! verwacht van haar promotiedames een pro actieve houding, kennis en gevoel bij het product en een flinke dosis verantwoordelijkheid. Overtuigingskracht, passie en overwicht zijn de pijlers waar onze promotiedames aan voldoen, om uw product of bedrijf op de juiste manier te kunnen promoten.

Horecamedewerkers en cateringmodellen inhuren

Horecamedewerkers zijn representatieve dames en heren (vaak studenten) met een proactieve werkhouding en een verzorgde uitstraling.
Er is een basis styling beschikbaar voor dames bestaande uit een zwart mouwloos jurkje met witte gympen. Voor heren witte of zwarte blousen met bijvoorbeeld strikjes of bretels Wil je net wat meer en een detail van het event terug laten komen in de styling? Geen probleem! Vraag ons naar de mogelijkheden!

Cateringmodellen

Naast horecapersoneel bieden wij ook cateringmodellen. Dit is een onderdeel van ons culinair entertainment en een geweldige toevoeging aan uw party catering. Denk hierbij aan Oestermeisjes, Kaviaarmeisjes, Aardbeimeisjes, Koffiemeisjes, Snoepmeisjes en nog veel en veel meer.

Tijd om kennis te maken!

Heeft u vragen? Of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Let op! Door de grote vraag in combinatie met het tekort aan personeel zijn de doorlooptijden bij nieuwe hostessopdrachten langer dan normaal. Excuses voor het ongemak.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.