Door de grote vraag icm het tekort aan personeel is de doorlooptijd langer dan normaal. Excuses voor het ongemak.

Wij zijn 24/7 bereikbaar!

06 20 89 16 63

Colorful Summer Tafeldame

Met het Colorful Sumer Tafeldame concept is een unieke en opvallende presentatie tijdens de uitreiking van hapjes en drankjes gegarandeerd door de combinatie van een aantrekkelijke en opvallend kleurrijk aangeklede hostess plus een tafel waarmee de tafeldame desgewenst ook kan rondlopen. Er is op de ruime ronde tafel genoeg capaciteit voor tot wel 100 glazen of hapjes die uw gasten zelf van de tafel kunnen pakken. Kortom, de Colorful Summer Tafeldame biedt volop mogelijkheden van uw bijeenkomt, feest of promotie op kleurrijke wijze aan te kleden!

Hoe reserveert u een Tafeldame?

Bent u geïnteresseerd in een van de hostess concepten van Lauk!? Dan helpen wij u graag verder! Onze werkwijze is transparant en eenvoudig. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Wij maken graag een voorstel op maat!

Boek de Tafeldame Colorful om het evenement een verfrissende dimensie te geven!

Maak kennis met de Culinaire- en Themaconcepten van Lauk!

De Tafeldame concepten van Lauk! hostesses & events zijn gemaakt om de zintuigen te prikkelen en nòg meer interactie te creëren met een feest, beurs of event. Met onze food entertainment concepten zorgt u gegarandeerd voor een extra onvergetelijke ervaring bij uw gasten.

Tijd om kennis te maken!

Heeft u vragen? Of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Let op! Door de grote vraag in combinatie met het tekort aan personeel zijn de doorlooptijden bij nieuwe hostessopdrachten langer dan normaal. Excuses voor het ongemak.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.