Sweet & Candy

Sweet & Candy

Van een verjaardagsfeest een zoete herinnering maken? Met onze Sweet & Candy Tafeldame wordt elk feestje vanzelf een memorabel moment! Of u nu op zoekt bent naar een opvallende presentatie op een (kinder) feest of jubileumparty of juist tijdens een sales promotion in de winkelstraat of  eyechatcher op een beurs, de Sweet & Candy Tafeldame is altijd het vrolijke en stralende middelpunt. Klaar om sweet memories te maken voor alle gasten!

Van het Sweet & Candy Tafeldame concept word je direct vrolijk. Een unieke presentatie is gegarandeerd door de combinatie van een aantrekkelijke en volledig in het thema ‘Sweet & Candy’ aangeklede hostess plus een eveneens in dat thema aangeklede tafel waarmee de Sweet & Candy Tafeldame desgewenst ook kan rondlopen. Er is op de ruime ronde tafel genoeg capaciteit voor wel 100 glazen of hapjes die uw gasten zelf van de tafel kunnen pakken. Kortom, de Sweet & Candy Tafeldame biedt volop mogelijkheden om uw bijeenkomst, feest of promotie op onvergetelijke wijze aan te kleden!

Kenmerken van de Tafeldame

  • Hoge attractiviteitswaarde door de combinatie van een hoogwaardige look en tailormade aankleding met een zoetige styling
  • Fantastische eyecatcher
  • Goed te combineren met de hostess die dezelfde thema styling en kostuums draagt
  • Leuk te combineren met het Snoepmeisje / Candy girl en haar buikbak vol lekkers

Liever iets gezonder? Boek een Healthy Tafeldame 

Product in zoetigheid of Aardbei smaak? Informeer naar ons Aardbeienmeisje

Hoe reserveert u een Tafeldame?

Bent u geïnteresseerd in een van de Culinaire concepten van Lauk!?  Dan helpen wij u graag verder! Onze werkwijze is transparant en eenvoudig. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Wij maken graag een voorstel op maat.

Maak kennis met de Culinaire- en Themaconcepten van Lauk!

De Tafeldame concepten van Lauk! hostesses & events zijn gemaakt om de zintuigen te prikkelen en nòg meer interactie te creëren op uw feest, beurs of event. Met onze food entertainment concepten zorgt u gegarandeerd voor extra een onvergetelijke ervaring bij uw gasten.

 

 

Aanmelden
hostess