Chocolade / Bonbon meisje

Het chocolade avontuur

Chocolade is niet meer weg te denken uit de (party) catering en horecabranche. Wij stellen aan u voor het Chocolade/Bonbon meisje. 

Bij elk dessert of lekkernij wordt snel aan chocolade gedacht en haar hoogwaardige smaak. Chocolade is een lekkernij en is geliefd bij velen over de hele wereld. Hoe leuk en verrassend als deze heerlijkheden worden uitgedeeld door een stijlvolle hostess. De chocolade combinaties zijn er in overvloed!

Leuk om door onze Chocolade hostess uit te laten serveren zijn bijvoorbeeld: hotchocspoons, bonbons, chocolade koekjes, chocolade truffels, of andere chocolade bites voor bij de koffie.

Heerlijke bites met de lekkerste chocolade

Haar transparante ring is geschikt om dessertglaasjes of bijvoorbeeld bonbons mee uit te serveren én het staat ook nog eens ontzettend feestelijk!

Leuk te combineren met het Koffiemeisje

Boek Chocolade meisje  om uw (winkel) promotie, opening of ander evenement een warme, stijlvolle dimensie te geven.

Hoe reserveert u het Chocolade meisje?

Bent u geïnteresseerd in een van de Culinaire food concepten van Lauk! hostesses & events? Dan helpen wij u graag verder! Onze werkwijze is transparant en eenvoudig. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Wij maken graag een voorstel op maat.

Maak kennis met de culinaire concepten van Lauk!

De culinaire concepten van Lauk! hostesses & events zijn gemaakt om de zintuigen te prikkelen en nòg meer interactie te creëren op uw feest, beurs of event. Met onze culinaire dames zorgt u gegarandeerd voor extra entertainment en een onvergetelijke ervaring bij uw gasten.

Aanmelden
hostess