Door de grote vraag icm het tekort aan personeel is de doorlooptijd langer dan normaal. Excuses voor het ongemak.

Wij zijn 24/7 bereikbaar!

06 20 89 16 63

Relatie event Thijs Timmermans Waardenburg

Relatie event Thijs Timmermans met de Lauk! factor

Onlangs organiseerde Lauk! Hostesses & Events een relatie event voor meer dan 800 genodigden op locatie. Van het eerste concept tot aan de daadwerkelijke uitvoering hebben wij dit evenement volledig geregeld op een wijze zoals de gasten het zich zullen herinneren: onvergetelijk en fantastisch geregeld!

 

Een relatie event met ‘bezieling’

Dit evenement werd georganiseerd vanwege het 8-jarige bestaan van de opdrachtgever dat tevens het thema van dit feest was. In de communicatie rondom het feest (uitnodiging, thema en o.a. de aankleding) kwam dit thema dan ook duidelijk naar voren. Maar liefst 800 genodigden konden zich uiteindelijk onderdompelen in een feestavond die zij niet snel zullen vergeten. Om dat te kunnen realiseren, was alles door ons van A tot Z geregeld. Van Valet parking en een glaasje bij aankomst tot aan lekker helemaal uit je dak gaan op de dansvloer tijdens de optredens van verschillende artiesten of de DJ, wij verzorgden voor alle genodigden een geweldige avond. Veel lachende gezichten aan het einde van de avond spraken wat dat betreft boekdelen!

The perfect presentation

Boek je een evenement bij Lauk! hostesses & events, dan boek je een evenement dat niet alleen organisatorisch perfect is geregeld maar tevens letterlijk een lust voor het oog is. Bij ons gaat alles met maximaal oog voor detail. Ook voor dit event werd de verlichting, aankleding, styling, de bar, de decoratie, hostessen en hun presentatie op elkaar afgestemd; geen element werd vergeten om het perfecte plaatje te creëren!

Een bedrijfsevenement dat feilloos is geregeld met oog voor detail

Een goed bedrijfsevent staat of valt met de daadwerkelijke uitvoering. Vandaar dat ook dit project met de grootste zorg en beste voorbereiding was omringd. Dat startte met een goed concept en de samenwerking met dedicated leveranciers die wij al jaren kennen en waarop we kunnen bouwen. Dankzij onze royale ervaring op het gebied van het organiseren van relatie events, sales events en bedrijfs- of personeelsfeesten, kan je bij ons altijd vertrouwen op een perfecte uitvoering. Precies wat je wenst als opdrachtgever. Immers, je wilt toch ook gewoon maximaal genieten van je eigen event? Bij Lauk! hostesses & events zorgen we er voor dat je voor 100% wordt ontzorgd.

Wil jij ook een evenement organiseren?

Heb je ook plannen om een bedrijfsfeest of relatie event te organiseren? Leuk! Wij denken graag vanaf het begin met je mee. Neem contact op, dan nemen we jouw plannen onder het genot van een kopje koffie door.

Lauk! Uw partner voor kwaliteit events

Wij beschikken over ervaring, een goede doses enthousiasme en een mooi portfolio aan ervaren dames en heren die het leuk het vinden om voor u aan de slag te gaan.

Neem contact op met team Lauk! voor de mogelijkheden of om een afspraak te maken.