Door de grote vraag icm het tekort aan personeel is de doorlooptijd langer dan normaal. Excuses voor het ongemak.

Wij zijn 24/7 bereikbaar!

0318 514 712

Intelectric zet medewerkers in het zonnetje

20 jaar jubileum is iets om te vieren! alle 100 medewerkers verspreid door Nederland kregen een bezoekje van onze hostessen. Vier bussen vol met cadeau’s (ook voor alle partners en kinderen!) werden uitgereden en als verrassing stonden de dames voor de deur! Wat een leuk initiatief van Intelectric. 

Hostessen inhuren

Acht hostessen in vier teams verdeeld. Ieder team kreeg een uitgewerkte route in diverse regio’s: Arnhem, Rotterdam, Zeeland, Brabant en zelfs in België. Enthousiast, opgewekt goed gebriefd gingen de dames op pad.

Hostess styling in blue

Verzorgde styling in blue! Feestelijk, vrolijke en verzorgde styling. Onze eigen Lauk! collectie is uitgebreid en wij kunnen alle dames perfect in stijl aankleden.

Heeft u ook een jubileum of hebben uw medewerkers een verrassend bezoekje verdiend? Neem contact met ons op!

Boekingen of informatie aanvragen? Info@laukmarketing.nl 

 

Lauk! regelt het van A tot Z

Naast promotiemeiden verzorgen wij op verzoek ook het totale traject voor u. Denk hierbij aan vergunningen voor een standplaats, actieflyers, kleding voor de meiden en standaankleding. U regelt de auto, wij regelen de rest.

Zomeraanbieding: 8 = 7

Trek er deze zomer dus op uit en zet uw product centraal op de plek die u wilt. Lauk! regelt het niet alleen goed en grondig maar deze zomer ook extra voordelig! Wie er voor kiest om tijdens de zomermaanden onze promotieteams 8 keer te boeken, betaalt slechts 7 keer. Zo wordt het nog aantrekkelijker om te kiezen voor een (buiten) promotie op locatie.

Meer weten over onze promotieteams of de unieke zomeraanbieding?

Eenmalig een promotieteam van twee dames inzetten? Dat kan uiteraard ook!