Door de grote vraag icm het tekort aan personeel is de doorlooptijd langer dan normaal. Excuses voor het ongemak.

Wij zijn 24/7 bereikbaar!

0318 514 712

Kaasmeisjes voor merkactivaties en winkelpromoties

Traditioneel Hollands maar dan wel met een ‘twist’. Onze Hollandse Kaasmeisjes presenteren uw nieuwste producten aan het winkelende publiek. Zij serveren/presenteren uw lekkerste kazen met een glimlach en zorgen voor leuke foto momenten wat weer goed is voor bijvoorbeeld social media content. Nieuwe Graskaas promoten? Wij rijden alle Kaasspeciaalzaken af om uw nieuwste product uniek en ludiek in de markt te zetten!

Hollandse Kaasmeisjes inhuren

Of het nu gaat om hulp bij (party) catering of een promotie van uw Nederlandse Kaasproducten. Onze dames weten uw producten op een leuke en vrolijke manier aan de man te brengen.

Boekingen of informatie aanvragen? Info@laukmarketing.nl
Meer informatie over onze Kaasmeisjes

Lauk! regelt het van A tot Z

Naast promotiemeiden verzorgen wij op verzoek ook het totale traject voor u. Denk hierbij aan vergunningen voor een standplaats, actieflyers, kleding voor de meiden en standaankleding. U regelt de auto, wij regelen de rest.

Zomeraanbieding: 8 = 7

Trek er deze zomer dus op uit en zet uw product centraal op de plek die u wilt. Lauk! regelt het niet alleen goed en grondig maar deze zomer ook extra voordelig! Wie er voor kiest om tijdens de zomermaanden onze promotieteams 8 keer te boeken, betaalt slechts 7 keer. Zo wordt het nog aantrekkelijker om te kiezen voor een (buiten) promotie op locatie.

Meer weten over onze promotieteams of de unieke zomeraanbieding?

Eenmalig een promotieteam van twee dames inzetten? Dat kan uiteraard ook!