Wij zijn 24/7 bereikbaar!

0318 514 712

Promotiedames publiekscampagne We(l) Bellen!

Wat is de grootste ergernis van fietsers? Een veelgehoord antwoord is: wielrenners zonder fietsbel!

De campagne heeft tot doel alle fietsers het belang van een bel op de fiets te laten zien. Dit deden we op drukke locaties waarbij fietsers gemakkelijk aanspreekbaar zijn. Denk aan toertochten, aan terrassen in het weekend en langs drukke fietsroutes.

Onze promotiedames delen fietsbellen uit aan mensen die er nog geen hebben. Ze benaderen groepjes van met name recreatieve wielrenners op een laagdrempelige manier.  Zij stellen de vraag: ‘Bel jij?’. Dan volgt: ‘Wie heeft er nog geen bel op z’n fiets?’
Allemaal ‘met een knipoog’, maar wel op een manier die ervoor zorgt dat de boodschap verteld is en fietsers een bel hebben gekregen.

Kenmerken van onze enthousiaste promotors

  • Open houding, met een glimlach
  • Altijd in voor een babbel
  • Vol met energie

Lauk! Uw activatie partner voor marketingcampagnes

Wij beschikken over een mooi portfolio aan ervaren dames en heren die het leuk vinden om met met bezoekers/publiek interactie aan te gaan. Goed geïnstrueerd gaat het promotieteam op pad. Aanspreken, enthousiasmeren, informeren, data generen en dit alles met een stralende glimlach. Onze dames en heren beschikken over een aanpakkers mentaliteit en HBO werk -en denkniveau.

Onze promotors kunnen ook ingezet worden op uw eigen concept activatie!

Neem contact op met Lauk! voor de mogelijkheden of om een afspraak te maken.