Wat is uw aanbieding? Wij vertellen u graag onze aanbieding!

Het is zomer! Tijd om naar buiten te gaan met een promotieteam van Lauk!

Lange dagen, veel zon en aangename temperaturen. De ideale omstandigheden om er lekker op uit te trekken. En dat is ook precies wat uw doelgroep doet!

Ga daarom mee naar buiten en promoot uw product op de plaats waar de consument deze zomer is.

Kies een locatie en trek er op uit


Het winkelcentrum bij u in de buurt, de woonboulevard, de jaarmarkt, de feestweek, het festival of een groot evenement bij u in de buurt; stuk voor stuk locaties waar veel publiek deze zomer te vinden is.
Er is elk weekend van alles te doen deze zomer, maak daar gebruik van!

Maak gebruik van de (letterlijk) zonnige momenten om uw product te promoten met hulp van onze promotiemeiden. Denk hierbij aan een aantrekkelijke private lease aanbieding, het promoten van een nieuw model of een inhaker op een landelijke (importeurs)actie. Onze meiden gaan goed gebriefd op pad zodat ze optimaal zijn voorbereid om de interactie met het publiek aan te gaan. Uw product staat daarbij centraal.

Lauk! regelt het van A tot Z

Naast promotiemeiden verzorgen wij op verzoek ook het totale traject voor u. Denk hierbij aan vergunningen voor een standplaats, actieflyers, kleding voor de meiden en standaankleding. U regelt de auto, wij regelen de rest.

Zomeraanbieding: 8 = 7


Trek er deze zomer dus op uit en zet uw product centraal op de plek die u wilt. Lauk! regelt het niet alleen goed en grondig maar deze zomer ook extra voordelig! Wie er voor kiest om tijdens de zomermaanden onze promotieteams 8 keer te boeken, betaalt slechts 7 keer. Zo wordt het nog aantrekkelijker om te kiezen voor een (buiten) promotie op locatie.

Meer weten over onze promotieteams of de unieke zomeraanbieding? Bel of mail ons!  06-20891663 of info@laukmarketing.nl. Kijk ook op onze Instagram, hier krijgt u een goede indruk van alle mogelijkheden en ons bedrijf.

Graag tot ziens!

Eenmalig een promotieteam van twee dames inzetten? Dat kan uiteraard ook. Een team compleet operationeel heeft u voor 485,-  euro (exclusief styling en reiskostenvergoeding).

De dames van Lauk!

  • Representatieve en goed geïnstrueerde dames
  • Altijd goed gekleed met kwaliteitskleding geselecteerd door onze stylist