Vragen staat vrij

Open kaart na 1 jaar een event & hostessbureau in Coronatijd

12 maanden geleden iedere dag telefoon, iedere dag nieuwe offerte aanvragen en het regelen en managen van allerlei projecten van groot tot klein. Heerlijk bezig en druk!

Love it.

Feestelijke jubilea zakelijk en privé, zakelijke openingen, product introducties, field marketing teams, brand activaties, (culinaire) gastvrouwen inzetten noem maar op… en nu alweer 12 maanden niets meer van dit alles….
Achter de schermen zijn we wel lekker bezig met nieuwe dingen en het optimaliseren van mijn bedrijf voor als we weer los mogen. Maar tot die tijd … heb ik je hulp nodig!

Wat kan ik wel doen?

Mijn ervaring in marketing/communicatie online en offline biedt gelukkig perspectief op werk. Passie voor fotografie en beeldbewerking vol energie opgepakt en zo verzorg ik ineens (bouw) projectfotografie. Leuk om te doen, goed om bezig te zijn en er zijn weer inkomsten!

Dat smaakt naar meer…

Ik kan niet stil zitten, wil graag werken en zou er graag nog een aantal van deze klussen bij doen. Mijn passie en talent voor organisatie ligt weliswaar op een zijspoor maar marketing en fotografie-klussen kan ik wel oppakken!

 

Kan jouw bedrijf wel wat extra (project) fotografie gebruiken? Of heeft je google account een update nodig? Of heb je hulp nodig bij social media posts? 

 

Ik kan je daarbij helpen. En jij helpt mij ook!
Zo slaan we 2 vliegen in 1 klap.

Corona is heftig, laten we elkaar helpen! Benieuwd naar mijn recente project fotografie en wil je meer weten over wat ik voor jou en je bedrijf kan betekenen? Neem contact met me op voor de mogelijkheden of om een afspraak te maken.

Wie weet komen we tot een fijne samenwerking!

Liefs Lauk

 

 

 

 

Aanmelden
hostess