Deze zomer werken in Zuid-Frankrijk?

Wil jij deze zomer werken in Zuid-Frankrijk?

Voor een Nederlands gezin waarvan de familieleden wonen in een mooie villa in Zuid-Frankrijk vragen wij voor de zomermaanden (juli, aug, sept en okt) 2 jonge mensen die het leuk vinden om in de huishouding te werken.

Het takenpakket is in grote lijnen: dagelijkse algemene schoonmaak taken en de slaapkamers netjes houden. Ook wassen, strijken, maaltijden verzorgen en overige algemene dagelijkse klusjes behoren tot je takenpakket.
Je werkt fulltime en je verblijft in een luxe 2-persoonskamer met een eigen badkamer, prive terras, tv / dvd etc.

Algemeen

Voor deze functie in Zuid-Frankrijk zoekt een Nederlands gezin elk jaar 2 mensen die het leuk vinden om huishoudelijk werk te doen in een gemoedelijke en ontspannen sfeer. Je werkt in een grote en moderne villa met zeer moderne faciliteiten.

Bijgaand een aantal antwoorden waarvan wij ons voor kunnen voorstellen dat je daar vragen over hebt:

1. Wanneer start het werk en wat zijn de werktijden?

Het werk start in elk geval op of omstreeks 1 juli (of evt eerder) en eindigt eind oktober. Je werkt 6 dagen per week, ongeveer 9 uur per dag van 09.00 uur tot 20.00 uur, inclusief een pauze van 2 uur. In de pauze kun je op je privé terras verblijven maar mag je aan het zwembad liggen. In het hoogseizoen (juli en augustus) ben je fulltime (en ook 7 dagen per week) aan het werk, maar in het laagseizoen heb je gemiddeld maar 2 uurtjes per dag werk.

2. Is het noodzakelijk dat je Frans spreekt?

Nee, dat is helemaal niet noodzakelijk omdat het gezin en de meeste gasten gewoon Nederlands zijn. Natuurlijk is het wel handig als je Frans spreekt.

3. Zijn er kinderen in het gezin?

Ja, het gezin heeft 4 kinderen in de leeftijd van 18 tot 24 jaar en daarnaast zijn er regelmatig gasten met kinderen.

4. Is er een minimumleeftijd?

Ja, die is er. In verband met de veiligheid van de kinderen etc. is er een minimum leeftijdseis van 23 jaar.

5. Hoe zit het met vervoer van en naar Frankrijk?

In verband met Corona word je door Lauk! gebracht met de auto. In Frankrijk kun je op je vrije dag gebruik maken van een auto of scooter om de omgeving te verkennen. 

6. Is er internet?

Ja, er is wifi beschikbaar en daarnaast heb je je eigen kamer satelliet-tv met alle Nederlandse zenders en een dvd-speler.

7. De accommodatie

Je hebt met z’n tweeën een eigen kamer met airconditioning en badkamer. De kamer en badkamer zijn volledig nieuw ingericht en voorzien van een schuifpui naar het eigen terras waar je in privacy je vrije tijd kunt doorbrengen. Je hebt ieder een eigen bed (luxe stapelbed) met naast het bed een boekenplank met stopcontacten en usb poorten.

8. Wat is het salaris?

Het salaris bedraagt ​​1680 euro bruto per maand. Kost en inwoning zijn gratis. De verloning vindt plaats via Lauk !. Naast het loon wordt een nader overeen te komen onkostenvergoeding betaald.

9. Wat is de locatie?

De villa ligt in Mougins, een dorp onder de rook van Cannes.

10. Wat moet er dagelijks gebeuren?

Dagelijkse werkzaamheden zijn het verzorgen van ontbijt en lunch en soms diner bbq (indien de familie niet buiten de deur ete). Daarnaast zijn je taken de bedden opmaken, zorgen dat het huis schoon en netjes is en verzorg je de was. ’s Avonds zorg je ervoor dat de ligbedden en de kussens zijn opgeruimd. Ook moeten de auto’s bijgehouden worden en het interieur van het motorjacht.

11. Moet je ’s avonds werken?

In principe niet, maar het kan af en toe voorkomen dat je in verband met de veiligheid moet werken. Ook als er ’s avonds gasten zijn (diner, bbq etc) moet er gewerkt worden. Bij de lunches, avondmaaltijden en borrels kun je normaal gesproken gewoon aanschuiven en mee eten.

12. Mag je ’s avonds als je vrij bent weg?

Ja, in principe wel. Echter, indien je de volgende dag gewoon moet werken, verlangen we dat je op normale tijden weer terug terug bent en dat we weten waar je ongeveer bent verblijft. Dit ook in verband met de veiligheid.
In verband met Corona is het verplicht om je te houden aan de 1,5 meter maatregel en dat je tevens bekend bent met de lokale, van Nederland afwijkende regels die ter plekke gelden. De familie wil uiteraard niet besmet worden doordat jij je niet houdt aan de (lokale) Corona-maatregelen. We verwachten in deze een professionele en verantwoorde houding van je. Niet alleen voor de familie maar ook voor jezelf.

13. Zijn er nog speciale eisen?

Ja, een rijbewijs is noodzakelijk. Dit omdat er regelmatig boodschappen moeten worden gedaan. Ook noodzakelijk is een bewijs van goed gedrag. Deze verklaring kun je opvragen bij je gemeente. De kosten van de verklaring worden vergoed.

14. Hoe zit het met verzekeringen?

Wij gaan er van uit dat je tenminste een ziektekostenverzekering hebt en daarnaast een reisverzekering. Alle overige zaken worden gedekt door overige verzekeringen zoals voor de auto’s, scooter en de WA-verzekering in Frankrijk.

15. Is er werkkleding beschikbaar?

Ja, aan het begin van de periode krijg je 2 sets witte werkkleding en sneakers die je tijdens het werk zoveel mogelijk draagt. Deze kleding wordt nieuw voor je aangeschaft en blijft je eigendom.

Meer informatie?
We kunnen ons voorstellen dat je nog andere vragen hebt, stel deze gerust.
Stuur een berichtje naar 06-20891663 of mail naar  info@laukmarketing.nl

Aanmelden
hostess