Beursdames BMW Nederland

Gastvrij en leads: wat een combinatie

BEKIJK DE AFTERMOVIE

Voor BMW Nederland mochten wij gedurende de beurs alle hostesses leveren op de ‘BikeMotion’ in Jaarbeurs Utrecht. Twee dames verzorgden dat alle bezoekers op de stand werden aangesproken. Tevens was er een dame als begeleiding bij het parcours om de bezoekers kennis te laten maken met de BMW Bikes. Geïnteresseerden konden een ronde maken op het speciaal daarvoor aangelegde parcours.

BMW was in eerste instantie een vreemde eend in de bijt. Want wat doet BMW op een fietsbeurs? Die vraag hebben de dames dan ook vaak mogen beantwoorden!

Naast de bekende Premium Cars heeft BMW ook Lifestyle en Aftersales producten in het assortiment. Denk hierbij aan diverse E-bikes, Kids Bikes en de ‘normale’ fietsen voor dames en heren. Op diverse modellen waren leuke acties waardoor onze hostesses ook daadwerkelijk volop van de kans gebruik hebben gemaakt om bezoekers te enthousiasmeren. Alle fietsen zijn verkocht dus dat het een succes was mogen we wel aannemen!

Naast de meiden hebben we in overleg met de klant ook de styling mogen verzorgen zodat de dames zich geheel in stijl en ‘BMW-waardig’ konden presenteren.

Wij bedanken onze dames voor hun inzet en BMW Nederland (iov AVK Brand Events) voor deze mooie opdracht.

Boek een beursdame om uw beurs of event extra glans te geven en om nog meer leads te genereren.