logo

Over ons

Wie zijn wij?

Lauk! is een organisatiebureau met specialisme in (online&offline) marketing en in het organiseren van evenementen.

Met royale event en marketing ervaring gaan wij alle uitdagingen graag samen met u aan.
Lauk! is sinds 2012 actief en gevestigd in Eindhoven.

Wij zijn sterk in pasklare oplossingen op marketing-, pr-, media-, event- en promotiegebied.

Wat doen wij?

Lauk! is op organisatie gebied sterk in denken en doen. Een evenement organiseren, strategie ontwikkelen voor een specifieke campagne, een marketingplan schrijven of een plan van aanpak opstellen, vinden wij net zo belangrijk als de daadwerkelijke uitvoering er van. We houden van een gedegen plan maar we vinden het nog leuker als zo’n plan ook daadwerkelijk tot leven komt. En daar werken we graag aan mee!

Hebben we in overleg met de opdrachtgever het doel helder voor ogen, dan vertalen we dat met plezier in concrete marketinginstrumenten. Dat kan een video of een advertentiecampagne met ‘bezieling’ zijn, een website met maximale conversie, een evenement of social media ondersteuning. Een goed stuk tekst voor een advertorial, direct mail of social media-uiting.

Tevens fungeren wij voor uiteenlopende (auto)bedrijven als marketing collega ‘op afstand’. De coördinatie van marketingopdrachten ligt bij ons in veilige handen. We hebben ervaring met landelijke- en regionale communicatieprojecten. Het complete begeleidings- en coördinatietraject bij evenementen, nieuwe websites, social mediabeleid en ondersteuning, pop-up stores, promoties en de implementatie van (landelijke) marketingconcepten pakken wij met de grootste enthousiasme op.

Gefundeerd de handen uit de mouwen steken, dat past bij Lauk! 

 

Wat kunnen wij betekenen?

Wij zijn binnen de kortste keren uw volwaardige marketing collega. Als organisatie bureau fungeren wij als een ‘spin in het web’ en praten op alle niveaus makkelijk mee. We houden van aanpakken; na het denkwerk waarbij we volwaardige sparringpartners zijn, duiken we vol in de operatie.

Koffie5%

Media20%

Marketing15%

Events30%

PR20%

Promotie10%

Speciaal voor u geselecteerd

een aantal leuke projecten

Bekijk ons portfolio en laat u verrassen aan de diversiteit aan mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Portfolio

Heeft u altijd al een keer met Lauk! willen werken?

Neem contact op met Lauk! en ervaar het zelf