Wij zijn 24/7 bereikbaar!

0318 514 712

Caviar Table Lady inhuren

Onze dames serveren op een stijlvolle wijze een assortiment aan producten. Exclusiviteit en topkwaliteit zijn hierbij een absolute voorwaarde. Een ware traktatie in het luxe segment waarbij uw gasten en bezoekers kunnen genieten van een combinatie van stijlvolle hostessen en kaviaar. Onze hostessen zijn gebriefd over de diverse kwaliteitsviseitjes en kaviaar waardoor de smaaksensatie compleet is.

Leuk om te combineren met Champagne

Uw gasten direct in de juiste stemming? Een glaasje champagne is de ultieme start van een geweldig (bedrijfs)feest. Met onze Champagne Tafeldame maak je dit moment nog specialer en creëer je gelijk de gewenste sfeer. Doordat de aantrekkelijke Champagne Tafeldame uw gasten een glas bubbels serveert vanaf een schitterend gedecoreerde tafel, ontstaat er een unieke belevenis. De Champagne Tafeldame kan tot wel 100 glazen champagne dragen en uitserveren. Met de Tafeldame concepten kies je voor hospitality van het hoogste niveau.

Hoe reserveert u een tafeldame Kaviaar?

Bent u geïnteresseerd in een van de Culinaire concepten van Lauk!? Dan helpen wij u graag verder! Onze werkwijze is transparant en eenvoudig. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Wij maken graag een voorstel op maat!

Boek de Tafeldame Kaviaar om het evenement een verfrissende dimensie te geven!

Maak kennis met de Culinaire- en Themaconcepten van Lauk!

De culinaire concepten van Lauk! hostesses & events zijn gemaakt om de zintuigen te prikkelen en nòg meer interactie te creëren met een feest, beurs of event. Met onze food entertainment concepten zorgt u gegarandeerd voor een extra onvergetelijke ervaring bij uw gasten.

Tijd om kennis te maken!

Heeft u vragen? Of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.