Wij zijn 24/7 bereikbaar!

0318 514 712

Tafeldame Halloween inzetten

Het Halloween Tafeldame concept bestaat uit twee componenten. Een unieke presentatie is gegarandeerd door de combinatie van een aantrekkelijke en volledig in het thema aangeklede hostess plus een in het thema aangeklede tafel waarmee de tafeldame desgewenst ook kan rondlopen. Er is op de ruime ronde tafel capaciteit voor wel 100 glazen of hapjes die uw gasten van de tafel kunnen pakken. Kortom, de Halloween Tafeldame biedt volop mogelijkheden om uw Halloween party op onvergetelijke wijze aan te kleden!

De Halloween Tafeldame is uitermate geschikt voor winkelpromoties. Maar met de inzet van een Tafeldame is nog veel meer mogelijk! Zo is ze bijvoorbeeld bij uitstek geschikt om uw gasten bij binnenkomst welkom te heten en/of te registreren. Tevens is het mogelijk om de Tafeldame tijdens het event rond te laten lopen.

Met onze Tafeldame concepten zorgt u voor gegarandeerd voor een onvergetelijke ervaring bij uw publiek

Hoe reserveert u een Tafeldame Halloween?

Bent u geïnteresseerd in een van de Culinaire concepten van Lauk!? Dan helpen wij u graag verder! Onze werkwijze is transparant en eenvoudig. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Wij maken graag een voorstel op maat!

Boek het Tafeldame Halloween om het evenement een verfrissende dimensie te geven!

Maak kennis met de Culinaire- en Themaconcepten van Lauk!

De culinaire concepten van Lauk! hostesses & events zijn gemaakt om de zintuigen te prikkelen en nòg meer interactie te creëren met een feest, beurs of event. Met onze food entertainment concepten zorgt u gegarandeerd voor een extra onvergetelijke ervaring bij uw gasten.

Tijd om kennis te maken!

Heeft u vragen? Of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.