Wonderful X-Mas

Christmas Magic is in the air

De Kerst Tafeldame is perfect in te zetten als een mobiele promotie-, demonstratie-, uitgifte tafel bijvoorbeeld in een winkel(centrum). Kerstinkopen doen wordt voor de bezoekers nu wel heel erg aantrekkelijk gemaakt. De tafel kunnen we volledig stylen in Kerstsferen en naar wens van de klant.

Een stijlvolle aanvulling bij een Kerstevenement, diner of borrel; onze Tafeldame is uitermate geschikt voor het uitserveren van catering. De catering kan smaakvol worden uitgereikt door onze dame aan uw gasten.

Onze Tafeldames zijn gekleed in een ronde tafel op wieltjes en deze zorgt ervoor dat de hostess mobiel is terwijl hapjes, kadootjes of andere goodies worden uitgedeeld op een originele wijze. Uiteraard heeft de tafel met hostess ‘stand-alone’ ook een enorm verrassend effect.

Kenmerken Kerst Tafeldame

  • Hoge attractiviteitswaarde door de combinatie van een hoogwaardige look in een uniek concept met een verrassende traktatie van een spraakmakende dame
  • Fantastische eyecatcher
  • Goed te combineren met een bijpassende hostessen in dezelfde styling die op elkaar zijn afgestemd

Hoe reserveert u een Tafeldame?

Bent u geïnteresseerd in een van de Tafeldame of foodlady concepten van Lauk!?  Dan helpen wij u graag verder! Onze werkwijze is transparant en eenvoudig. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Wij maken graag een voorstel op maat.

Maak kennis met de Tafeldame concepten van Lauk!

De Tafeldame concepten van Lauk! hostesses & events zijn gemaakt om de zintuigen te prikkelen en nòg meer interactie te creëren met een demonstratie, promotie, feest, beurs of event. Met onze diverse concepten zorgt u gegarandeerd voor extra een onvergetelijke ervaring bij uw publiek.

Aanmelden
hostess