Sushimeisje

With love from Japan

Bijzonder geliefd en een kroon op uw evenement: met het Sushimeisje haalt u de mysterieuze Japanse sfeer letterlijk naar u toe. Geef uw feest extra cachet en maak indruk op uw gasten. De betoverende verschijning van ons Sushimeisje gecombineerd met de lekkerste sushi is gegarandeerd een succesformule en tilt uw bijeenkomst naar een hoger plan. De unieke wijze van uitserveren zal een veelbesproken item blijven bij uw gasten. Wilt u een onvergetelijke indruk achterlaten? Kies dan voor ons Sushimeisje!

 Kenmerken van het Sushimeisje

  • Professionele dame in mysterieuze outfit
  • Perfect passend bij high-end feesten
  • Bijpassend hoofdaccessoire
  • Ideaal te combineren met het Champagnemeisje, Oestermeisje of  Goldengirl

Hoe reserveert u het Sushimeisje?

Bent u geïnteresseerd in een van de culinaire concepten van Lauk! marketing & events? Dan helpen wij u graag verder! Onze werkwijze is transparant en eenvoudig. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Wij maken graag een voorstel op maat.

Maak kennis met de culinaire concepten van Lauk! marketing & events

De culinaire concepten van Lauk! marketing & events zijn gemaakt om de zintuigen te prikkelen en nòg meer interactie te creëren op uw feest, beurs of evenement. Met onze culinaire dames zorgt u gegarandeerd voor extra entertainment en een onvergetelijke ervaring bij uw gasten.