Exclusive Seafood

Summervibes

Heeft u binnenkort een event waarbij u uw gasten wil verrassen met iets heel speciaals? Dat kan! Wij hebben een oogverblindende Tafeldame styling speciaal ontworpen voor een zomerse St Tropez avond of gewoon een stijlvolle aankleding op een zomeravond.  Onze Tafeldame serveert wel 100 hapjes of drankjes vanuit haar schitterende tafeljurk aan uw gasten. Onze tip? Vis!

Leuk om uw catering op uit te serveren

Kenmerken van de Tafeldame

  • Hoge attractiviteitswaarde door de combinatie van een hoogwaardige look in een uniek concept met een feestelijke traktatie van een spraakmakende dame
  • Fantastische eyecatcher
  • Goed te combineren met de een stijlvol aangeklede hostess in dezelfde thema styling en kostuums die op elkaar zijn afgestemd

Boek de exclusieve Tafeldame concepten om het evenement een verfrissende dimensie te geven!

Leuk te combineren met:

Hoe reserveert u een Tafeldame?

Bent u geïnteresseerd in een van de Culinaire concepten van Lauk!?  Dan helpen wij u graag verder! Onze werkwijze is transparant en eenvoudig. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Wij maken graag een voorstel op maat.

Maak kennis met de Culinaire- en Themaconcepten van Lauk!

De Tafeldame concepten van Lauk! hostesses & events zijn gemaakt om de zintuigen te prikkelen en nòg meer interactie te creëren op uw feest, beurs of event. Met onze food entertainment concepten zorgt u gegarandeerd voor extra een onvergetelijke ervaring bij uw gasten.

 

 

Aanmelden
hostess