Scheidsrechterdame

Respect

Onze Scheidsrechterdames maken uw gasten wegwijs op uw evenement en delen op een grappige en zeer interactieve manier rode en groene kaarten uit aan ‘te leuke’ en ‘te knappe’ gasten. Uitermate geschikt voor sportevenementen, maar dat is zeker geen must!

Onze scheidsrechters zijn ook uitstekend in te zetten voor promotionele activiteiten. Denkt u eens aan de 1,5 meter maatschappij. Op een ludieke manier corrigeren zij met de bezoekers of geven een give away bij goed gedrag. Liever een Handhavingsdame? Ook dat is uiteraard mogelijk.

Kenmerken van de Scheidsrechterdame

  • Streng maar rechtvaardig’
  • Passende outfit met een duidelijke knipoog
  • Perfect in te zetten in een controlerende functie: ludiek of functioneel
  • Ideaal te combineren met Politie agentes of Handhavingsdames

Boek een Scheidsrechterdame

Hoe reserveert u de Scheidsrechterdame?

Bent u geïnteresseerd in een van de Thema entertainment concepten van Lauk! hostesses & events? Dan helpen wij u graag verder! Onze werkwijze is transparant en eenvoudig. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Wij maken graag een voorstel op maat.

Maak kennis met de Themadames van Lauk! 

De concepten van Lauk! hostesses & events zijn gemaakt om de zintuigen te prikkelen en nòg meer interactie te creëren op uw feest, beurs of evenement. Met onze dames zorgt u gegarandeerd voor extra entertainment en een onvergetelijke ervaring bij uw gasten.

Aanmelden
hostess