Get into the wildlife met de Safari Tafeldame

Ga op expeditie met onze Safari Tafeldame!  Zij zal zonder twijfel een opvallende aandachtstrekker zijn tijdens uw themafeest of evenement! Uw gasten krijgen hapjes, drankjes en/of goodies via een unieke, ‘rijdende’ tafel die de dame om zich heen draagt. De Safari Tafeldame kan tot wel 100 glazen of hapjes dragen en uitserveren. Maar met de inzet van een Safari Tafeldame is er nog veel meer mogelijk! Zo is ze bijvoorbeeld bij uitstek geschikt om uw gasten bij binnenkomst welkom te heten en/of te registreren.

Dankzij de unieke tafel is het mogelijk om de Safari Tafeldame tijdens het event rond te laten lopen wat de presentatie nog unieker maakt.

Kenmerken van de Safari Tafeldame

  • Prachtig concept door de combinatie van een speciale look in een uniek concept
  • Fantastische eyecatcher in ‘African’ style
  • Dieren of Safari hostess leuk om bij te boeken

Hoe reserveert u een Safari tafeldame?

Bent u geïnteresseerd in een van de  Culinaire concepten van Lauk!  Dan helpen wij u graag verder! Onze werkwijze is transparant en eenvoudig. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Wij maken graag een voorstel op maat.

Maak kennis met de culinaire Tafeldames van Lauk!

De culinaire concepten van Lauk! hostesses & events zijn gemaakt om de zintuigen te prikkelen en nòg meer interactie te creëren op uw feest, beurs of event. Met onze food entertainment concepten zorgt u gegarandeerd voor een onvergetelijke ervaring bij uw gasten.

Leuke manier om catering op uit te serveren of goodiebags uit te delen

 

Aanmelden
hostess