Koffiemeisje

Koffie?

Met ons koffiemeisje maakt u van het drinken van misschien wel het meest geliefde en meest gedronken drankje echt tot een feestje. Het uniek aangeklede Koffiemeisje is de kroon op uw receptie, feestelijke bijeenkomst of congres en maakt van het koffiemoment iets unieks. Met een stralende glimlach serveert zij uw gasten een heerlijk kopje koffie.

Koffie, een taal die iedereen over de wereld spreekt! Ons gepassioneerde Koffiemeisje zorgt voor ‘een speciaal moment waarop uw gasten elkaar beter leren kennen’ op uw beursstand of evenement.

Origineel: Koffie en spijs, haal de beste smaak uit koffie door de koffie te serveren in combinatie met hartige en zoete hapjes.

Boek een Koffiemeisje op uw feest, bijeenkomst of evenement.

Kenmerken van het Koffiemeisje

  • Representatieve en goed geïnstrueerde dame
  • Gekleed in representatieve en feestelijke jurk met echte koffiebonen(!)
  • Leuk te combineren met het Snoepmeisje of Chocolademeisje

Hoe reserveert u het Koffiemeisje?

Bent u geïnteresseerd in een van de culinaire concepten van Lauk! hostesses & events? Dan helpen wij u graag verder! Onze werkwijze is transparant en eenvoudig. Meerdere dames en langere werktijden zijn uiteraard in overleg mogelijk. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Wij maken graag een voorstel op maat.

Maak kennis met de culinaire concepten van Lauk!

De culinaire concepten van Lauk! hostesses & events zijn gemaakt om de zintuigen te prikkelen en nòg meer interactie te creëren op uw feest, beurs of evenement. Met onze culinaire dames zorgt u gegarandeerd voor extra entertainment en een onvergetelijke ervaring bij uw gasten.

 

 

Aanmelden
hostess