Koffiemeisje

Koffie?

Met ons koffiemeisje maakt u van het drinken van misschien wel het meest geliefde en meest gedronken drankje echt tot een feestje. Het representatief aangeklede koffiemeisje is de kroon op uw receptie, feestelijke bijeenkomst of congres en maakt van het koffiemoment iets unieks. Met een stralende glimlach serveert zij uw gasten een heerlijk kopje koffie. Het koffiemeisje kan uitstekend zelfstandig werken maar kan vanzelfsprekend ook in teamverband worden ingezet. Eigenlijk ‘past’ een koffiemeisje overal en altijd.

Boek een Koffiemeisje op uw feest, bijeenkomst of evenement.

Kenmerken van het Koffiemeisje

  • Representatieve en goed geïnstrueerde dame
  • Gekleed in representatieve en feestelijke jurk/kostuum
  • Passende haar accessoire
  • Multifunctioneel inzetbaar
  • Ideaal te combineren met het ‘Polaroidmeisje’ of het ‘Stroopwafelmeisje’

Hoe reserveert u het Koffiemeisje?

Bent u geïnteresseerd in een van de culinaire concepten van Lauk! marketing & events? Dan helpen wij u graag verder! Onze werkwijze is transparant en eenvoudig. U boekt een Oestermeisje al vanaf € 190,- all-in op basis van 2 uur. Meerdere dames en langere werktijden zijn uiteraard in overleg mogelijk. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Wij maken graag een voorstel op maat.

Maak kennis met de culinaire concepten van Lauk! marketing & events

De culinaire concepten van Lauk! marketing & events zijn gemaakt om de zintuigen te prikkelen en nòg meer interactie te creëren op uw feest, beurs of evenement. Met onze culinaire dames zorgt u gegarandeerd voor extra entertainment en een onvergetelijke ervaring bij uw gasten.