Koninklijke allure

Onze Hofdame is zonder twijfel de eyecatcher van uw feest of evenement! Zij serveert uw gasten hapjes, drankjes en/of goodies via de tafel die zij om zich heen draagt. De Tafeldame kan tot wel 100 champagne glazen of hapjes dragen en uitserveren. Maar met de inzet van een Tafeldame is nog veel meer mogelijk! Zo is ze bijvoorbeeld bij uitstek geschikt om uw gasten bij binnenkomst welkom te heten en/of te registreren.

Het is mogelijk om de Tafeldame tijdens het event rond te laten lopen

Kenmerken van de Hofdames

  • Hoge attractiviteitswaarde door de combinatie van een hoogwaardige look in een uniek concept met een feestelijke traktatie van een spraakmakende dame
  • Fantastische eyecatcher
  • Goed te combineren met de Hofdame hostess in dezelfde thema styling en kostuums die op elkaar zijn afgestemd

Boek de Hofdame Tafeldame of Hofdame hostess om het evenement een verfrissende dimensie te geven!

Hoe reserveert u een Hofdame?

Bent u geïnteresseerd in een van de Culinaire concepten van Lauk!?  Dan helpen wij u graag verder! Onze werkwijze is transparant en eenvoudig. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Wij maken graag een voorstel op maat.

Maak kennis met de culinair entertainment concepten van Lauk!

De culinaire concepten van Lauk! hostesses & events zijn gemaakt om de zintuigen te prikkelen en nòg meer interactie te creëren op uw feest, beurs of event. Met onze food entertainment concepten zorgt u gegarandeerd voor extra een onvergetelijke ervaring bij uw gasten.

 

Aanmelden
hostess