Kaviaarmeisje

From Persia with love

Kaviaar is een delicatesse waarbij exclusiviteit gegarandeerd is. Caviar & Fine Food heeft een samenwerking met Lauk! als het gaat om onze Kaviaarmeisjes en de Caviar Table lady.

Onze dames serveren op een stijlvolle wijze een assortiment aan producten.  Exclusiviteit topkwaliteit zijn hierbij een absolute voorwaarde. Een ware traktatie in het luxe segment waarbij uw gasten en bezoekers kunnen genieten van een combinatie van mstijlvolle hostessen en kaviaar. Onze Kaviaarmeisjes zijn gebriefd over de diverse kwaliteitsviseitjes en kaviaar waardoor de smaaksensatie compleet is.

Met onze culinaire dames zorgt u gegarandeerd voor extra entertainment en een onvergetelijke ervaring bij uw gasten

Een stijlvolle toevoeging op uw event met onze Kaviaarmeisjes. De dames zijn presenteren topkwaliteit kaviaar van House of Caviar met onder andere kaviaar koelers, parelmoer lepels en meer…

Boek de Kaviaarmeisjes op uw feest, business bijeenkomst, prive feest of ander evenement.

Kenmerken van het Kaviaarmeisje

  • Representatieve en goed geïnstrueerde dame
  • Gekleed in exclusive en stijlvolle (cocktail) styling
  • Ideaal te combineren met het onder andere het Champagnemeisje  of de Champagne Tafeldame

Hoe reserveert u het Kaviaarmeisje?

Bent u geïnteresseerd in een van de culinaire concepten van Lauk! hostesses & events? Dan helpen wij u graag verder! Onze werkwijze is transparant en eenvoudig. Wij maken graag een voorstel op maat.

Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

 

Maak kennis met de culinaire concepten van Lauk! hostesses & events

De culinaire concepten van Lauk! marketing & events zijn gemaakt om de zintuigen te prikkelen en nòg meer interactie te creëren op uw feest, beurs of evenement. Met onze culinaire dames zorgt u gegarandeerd voor extra entertainment en een onvergetelijke ervaring bij uw gasten.

 

 

Aanmelden
hostess