Jazz / Music

It’s in the music!

Een Jazz Festival of een feest in de jaren 30 stijl in de planning? Of heeft een Jazzband geboekt op uw evenement en zoekt u een verrassend item voor catering of om iets uit te delen? Dan mag onze Jazz Tafeldame niet ontbreken! De iconische Jazz-muziek die sinds de jaren 30 echt definitief doorbrak, vormt de basis voor de aankleding van onze muzikale Tafeldame. Geheel in stijl serveert zij uw gasten vanaf een prachtig aangeklede tafel lekkere hapjes en drankjes.  

Het Jazz Tafeldame concept bestaat uit twee componenten. Een unieke presentatie is gegarandeerd door de combinatie van een aantrekkelijke en volledig in het thema aangeklede hostess plus een eveneens in het thema aangeklede tafel waarmee de Jazz Tafeldame desgewenst ook kan rondlopen. Er is op de ruime ronde tafel genoeg capaciteit voor  folders, wel 100 glazen of hapjes die uw gasten van de tafel kunnen pakken. Kortom, de Jazz Tafeldame biedt volop mogelijkheden om uw themabijeenkomst op onvergetelijke wijze aan te kleden!

Kenmerken van de Tafeldame

  • Hoge attractiviteitswaarde door de combinatie van een hoogwaardige look en tailormade aankleding in muzikale  uitstraling
  • Fantastische eyecatchers
  • Goed te combineren met de hostess die dezelfde thema styling en kostuums draagt
  • Leuk te combineren met het Jaren 30 meisje en haar klassieke uitstraling

Boek een Jazz-Music Tafeldame 

Hoe reserveert u een Tafeldame?

Bent u geïnteresseerd in een van de Culinaire concepten van Lauk!?  Dan helpen wij u graag verder! Onze werkwijze is transparant en eenvoudig. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Wij maken graag een voorstel op maat.

Maak kennis met de Food- en Themaconcepten van Lauk!

De Tafeldame concepten van Lauk! hostesses & events zijn gemaakt om de zintuigen te prikkelen en nòg meer interactie te creëren op uw feest, beurs of event. Met onze hostess entertainment concepten zorgt u gegarandeerd voor extra een onvergetelijke ervaring bij uw gasten.

 

 

 

Aanmelden
hostess