Jazz/Music Tafeldame

If Music is a Place – then Jazz is the City

Een lopend buffet waar gegarandeerd het water van in de mond loopt? Deze verschijning zullen uw gasten niet snel vergeten!

Ons Tafeldame concept, leverbaar in diverse thema’s, geeft een compleet nieuwe draai aan de term lopend buffet. Een ronde tafel op wieltjes zorgt ervoor dat de hostess mobiel is terwijl de hapjes en drankjes uitgeserveerd worden op een gezellige en verrassende manier.

Het is mogelijk om de Tafeldame tijdens het event met de tafel rond te laten lopen.

Kenmerken van de Jazz / Music Tafeldame

  • Hoge attractiviteitswaarde door de combinatie van een hoogwaardige look in een uniek concept met een feestelijke traktatie van een spraakmakende dame
  • Fantastische eyecatcher
  • Goed te combineren met de Jazz hostess in dezelfde thema styling en kostuums die op elkaar zijn afgestemd

Boek de Jazz Music  Tafeldame of Jazz hostess om het evenement een verfrissende dimensie te geven!

Leuk te combineren met:

Hoe reserveert u een Tafeldame?

Bent u geïnteresseerd in een van de Culinaire concepten van Lauk!?  Dan helpen wij u graag verder! Onze werkwijze is transparant en eenvoudig. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Wij maken graag een voorstel op maat.

Maak kennis met de Culinaire- en Thema entertainment concepten van Lauk!

De Tafeldame concepten van Lauk! hostesses & events zijn gemaakt om de zintuigen te prikkelen en nòg meer interactie te creëren op uw feest, beurs of event. Met onze food entertainment concepten zorgt u gegarandeerd voor extra een onvergetelijke ervaring bij uw gasten.

 

 

Aanmelden
hostess