Tafeldame basis

Ons Tafeldame concept, leverbaar in diverse kleuren en thema’s, geeft een compleet nieuwe draai aan de term lopend buffet. Of de Tafeldame is perfect in te zetten als een mobiele promotie-, demonstratie-, uitgifte tafel bijvoorbeeld in een winkel(centrum).

Een ronde tafel op wieltjes zorgt ervoor dat de hostess mobiel is terwijl producten worden uitgedeeld op een verrassende manier. Uiteraard heeft de tafel met hostess stand-alone ook een enorm verrassend effect.

Kenmerken Tafeldame

  • Hoge attractiviteitswaarde door de combinatie van een hoogwaardige look in een uniek concept met een verrassende traktatie van een spraakmakende dame
  • Fantastische eyecatcher
  • Goed te combineren met een bijpassende hostess in dezelfde styling die op elkaar zijn afgestemd

Hoe reserveert u een Tafeldame?

Bent u geïnteresseerd in een van de Tafeldame of foodlady concepten van Lauk!?  Dan helpen wij u graag verder! Onze werkwijze is transparant en eenvoudig. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Wij maken graag een voorstel op maat.

Maak kennis met de Tafeldame concepten van Lauk!

De Tafeldame concepten van Lauk! hostesses & events zijn gemaakt om de zintuigen te prikkelen en nòg meer interactie te creëren met een demonstratie, promotie, feest, beurs of event. Met onze diverse concepten zorgt u gegarandeerd voor extra een onvergetelijke ervaring bij uw publiek.

Aanmelden
hostess