World Tafeldame

Een lopend buffet waar gegarandeerd het water van in de mond loopt? Deze verschijning zullen uw gasten niet snel vergeten!

Ons Tafeldame concept, leverbaar in diverse thema’s, geeft een compleet nieuwe draai een de term lopend buffet.
Een ronde tafel op wieltjes zorgt ervoor dat de hostess mobiel is terwijl de hapjes en drankjes uitgeserveerd worden op een gezellige en verrassende manier.

De tafeldame serveert uw gasten hapjes, drankjes en/of goodiebags via de tafel die zij om zich heen draagt. Zij kan tot wel 100 champagne glazen of hapjes dragen en uitserveren.  De tafeldame is tevens zeer geschikt om uw gasten bij binnenkomst welkom te heten en te registreren. De tafeldame kan tijdens het event met de tafel rondlopen, mits er een gladde vloer aanwezig is. Dit concept is in elk gewenst thema uitvoerbaar en op maat te maken.

Geef een Internationale touch aan uw event, promotie met deze spraakmakende Internationale/World Tafeldame.

Tafeldame is er in vele diverse thema’s

Kenmerken van de Internationale Tafeldame

  • Hoge attractiviteitswaarde door de combinatie van een hoogwaardige look in een uniek concept met een feestelijke traktatie van een spraakmakende dame
  • Fantastische eyecatcher
  • Goed te combineren met de in dezelfde styling geklede hostess

Boek de World Tafeldame  om het evenement een verfrissende dimensie te geven.

Hoe reserveert u een Tafeldame?

Bent u geïnteresseerd in een van de Culinaire concepten van Lauk!?  Dan helpen wij u graag verder! Onze werkwijze is transparant en eenvoudig. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Wij maken graag een voorstel op maat.

Maak kennis met de Culinaire- en Themaconcepten van Lauk!

De Tafeldame concepten van Lauk! hostesses & events zijn gemaakt om de zintuigen te prikkelen en nòg meer interactie te creëren op uw feest, beurs of event. Met onze food entertainment concepten zorgt u gegarandeerd voor extra een onvergetelijke ervaring bij uw gasten.

Aanmelden
hostess