International / World

Welcome to the world!

Een congres, beurs of bijeenkomst van internationale allure is precies het evenement waar onze International Tafeldame een glansrijke rol kan spelen. Of het nu gaat om de feestelijke ontvangst van uw gasten of om de uitreiking van een lekker hapje of drankje tijdens een productpresentatie, met de International Tafeldame geeft u het event precies de juiste uitstraling!


Met het International Tafeldame concept is een unieke en opvallende presentatie tijdens de uitreiking van hapjes en drankjes gegarandeerd door de combinatie van een aantrekkelijke en volledig in het thema aangeklede hostess plus tafel waarmee de tafeldame desgewenst ook kan rondlopen. Er is op de ruime ronde tafel genoeg capaciteit voor wel 100 glazen of hapjes die uw gasten zelf van de tafel kunnen pakken. De tafel is tevens geschikt voor uitgifte van bijvoorbeeld magazines, folders of goodiebags.
Kortom, de International Tafeldame biedt volop mogelijkheden om uw bijeenkomst, feest of promotie op onvergetelijke wijze aan te kleden!

Tafeldames zijn er in vele diverse thema’s of op maat te maken

Kenmerken van de Internationale Tafeldame

  • Hoge attractiviteitswaarde door de combinatie van een hoogwaardige look in een uniek concept met een feestelijke traktatie van een spraakmakende dame
  • Fantastische eyecatcher
  • Goed te combineren met de in dezelfde styling geklede hostess
  • internationale beurs of internationaal product presenteren? Onze tafeldame is een waanzinnige eyecather

Boek de International / World Tafeldame  om het evenement een verfrissende dimensie te geven.

Hoe reserveert u een Tafeldame?

Bent u geïnteresseerd in een van de Culinaire concepten van Lauk!?  Dan helpen wij u graag verder! Onze werkwijze is transparant en eenvoudig. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Wij maken graag een voorstel op maat.

Maak kennis met de Culinaire- en Themaconcepten van Lauk!

De Tafeldame concepten van Lauk! hostesses & events zijn gemaakt om de zintuigen te prikkelen en nòg meer interactie te creëren op uw feest, beurs of event. Met onze food entertainment concepten zorgt u gegarandeerd voor extra een onvergetelijke ervaring bij uw gasten/bezoekers.

Aanmelden
hostess