Indonesië

Ervaar een Asian (food) experience!

Stelt u zich eens voor…heerlijke Indische gerechten die worden uitgeserveerd door een dame die vanaf een ronde en compleet in het Oosterse thema aangeklede tafel uw gasten bedient? Het kan met onze Indonesië Tafeldame! Zij brengt de Oosterse keuken letterlijk bij uw klanten of gasten doordat ze ook kan rondlopen. Een unieke en opvallende wijze van presenteren die van elk Oosters getint evenement een bijzondere ervaring maakt.

Het Indonesië Tafeldame concept bestaat uit twee componenten. Een unieke presentatie is gegarandeerd door de combinatie van een aantrekkelijke en volledig in het thema aangeklede hostess plus een in het thema aangeklede tafel waarmee de tafeldame desgewenst ook kan rondlopen. Er is op de ruime ronde tafel genoeg capaciteit voor wel 100 glazen of Oosterse hapjes die uw gasten van de tafel kunnen pakken.  Of een leuke productpresentatie van een Oostergerelateerd product of dienst kan natuurlijk ook. Kortom, de Indonesië Tafeldame biedt volop mogelijkheden om uw themabijeenkomst op onvergetelijke wijze aan te kleden!

Kenmerken van de Tafeldame

  • Hoge attractiviteitswaarde door de combinatie van een hoogwaardige look en tailormade aankleding in Aziatische sfeer van de tafel en de dame
  • Fantastische eyecatcher
  • In overleg te combineren met een bijpassend hostess
  • Uitermate geschikt voor productpresentaties of het uitserveren van catering

Boek Indonesië Tafeldame 


Hoe reserveert u een Tafeldame?

Bent u geïnteresseerd in een van de Food- of Themaentertainment concepten van Lauk!?  Dan helpen wij u graag verder! Onze werkwijze is transparant en eenvoudig. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Wij maken graag een voorstel op maat.

Maak kennis met de Culinaire- en Themaconcepten van Lauk!

De Tafeldame concepten van Lauk! hostesses & events zijn gemaakt om de zintuigen te prikkelen en nòg meer interactie te creëren op uw feest, beurs of event. Met onze food entertainment concepten zorgt u gegarandeerd voor extra een onvergetelijke ervaring bij uw gasten.

 

Aanmelden
hostess