Een gezonde binnenkomer

Een gezonde en duurzame levensstijl is vandaag de dag een van de belangrijkste communicatiethema’s. Met onze Healthy Tafeldame sluit u naadloos aan op die trend en maakt u van uw productpresentatie ongetwijfeld een opvallende entree. De Healthy Tafeldame is bij uitstek geschikt om in te zetten op in beurzen, bij productpresentaties in bijvoorbeeld winkels of andere (feestelijke of commerciële) bijeenkomsten waarbij het thema ‘eten’, ‘gezond’, ‘groen’, ‘bio’ of ‘milieubewust’ een belangrijke rol speelt.

Het Healthy Tafeldame concept bestaat uit een unieke presentatie met een aantrekkelijke en volledig in het thema aangeklede hostess en een aangeklede tafel waarmee de tafeldame desgewenst ook kan rondlopen. Naast catering  die gepresenteerd is op unieke wijze, vinden ook informatiefolders of een productpresentatie een plekje op de tafel. Kortom, de Healthy Tafeldame biedt volop mogelijkheden om uw lekkere, gezonde, milieubewuste of duurzame producten op een schitterende wijze aan uw gasten/bezoekers te presenteren.

Kenmerken van de Healthy Tafeldame

  • Hoge attractiviteitswaarde door de combinatie van een hoogwaardige look en tailormade aankleding in gezonde, biologische of gewoon lekkere en frisse uitstraling met groente en fruit
  • Fantastische eyecatchers
  • Goed te combineren met de hostess die dezelfde thema styling en kostuums draagt
  • Leuk te combineren met het Bio meisje en haar met gras beklede kruiwagen
  • Product in Aardbei- of Frambozen smaak? Informeer naar ons Aardbeienmeisje of Frambozenmeisje

Boek een Healthy Tafeldame 

Hoe reserveert u een Tafeldame?

Bent u geïnteresseerd in een van de Culinaire concepten van Lauk!?  Dan helpen wij u graag verder! Onze werkwijze is transparant en eenvoudig. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Wij maken graag een voorstel op maat.

Maak kennis met de Culinaire- en Themaconcepten van Lauk!

De Tafeldame concepten van Lauk! hostesses & events zijn gemaakt om de zintuigen te prikkelen en nòg meer interactie te creëren op uw feest, beurs of event. Met onze food entertainment concepten zorgt u gegarandeerd voor extra een onvergetelijke ervaring bij uw gasten.

Informeer naar ons Bio meisje 

 

Aanmelden
hostess