Happy Birthday

Een verjaardag om nooit te vergeten!

Gefeliciteerd! Een verjaardag is een bijzonder moment. Onze Happy Birthday tafeldame snapt dat als geen ander. Daarom zal zij er met haar bijzondere presentatie alles aan doen om van elk verjaardagsfeest een onvergetelijke happening te maken. Met haar vrolijk gedecoreerde tafel vol met, lekkere taartjes smakelijke hapjes en drankjes voor jong en oud, is toasten op weer een jaartje erbij nog nooit zo leuk en gezellig geweest!

Uw verjaardagsgasten direct in een vrolijke stemming? Een glaasje bubbels of het aansnijden van de taart wordt met de Happy Birthday Tafeldame een ultieme start van een geweldig verjaardagsfeest. Doordat ze uw gasten met een stralende glimlach serveert vanaf een vrolijk gedecoreerde tafel, ontstaat er een unieke belevenis. De Happy Birthday Tafeldame kan tot wel 100 glazen champagne dragen en uitserveren.  Tevens is het mogelijk om de Tafeldame rond te laten lopen. Met de Happy Birthday Tafeldame kies je voor hospitality van het hoogste niveau.

Kenmerken van de Champagne Tafeldame

  • Hoge attractiviteitswaarde door de combinatie van een hoogwaardige look en tailormade aankleding in de juiste verjaardagssfeer van de tafel en de dame
  • Vraag ons ook naar de happy birthday-act
  • In overleg te combineren met een hostess in bijpassend feestelijke styling

Kenmerken van de Tafeldame

  • Hoge attractiviteitswaarde door de combinatie van een hoogwaardige look in een uniek concept van een spraakmakende dame
  • Fantastische eyecatcher
  • Goed te combineren met de hostess dezelfde thema styling en kostuums die op elkaar zijn afgestemd

Boek eenHappy Birthday Tafeldame 

Hoe reserveert u een Tafeldame?

Bent u geïnteresseerd in een van de entertainment concepten van Lauk!?  Dan helpen wij u graag verder! Onze werkwijze is transparant en eenvoudig. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Wij maken graag een voorstel op maat.

Maak kennis met de Culinaire- en Themaconcepten van Lauk!

De Tafeldame concepten van Lauk! hostesses & events zijn gemaakt om de zintuigen te prikkelen en nòg meer interactie te creëren op uw feest, beurs of event. Met onze food entertainment concepten zorgt u gegarandeerd voor extra een onvergetelijke ervaring bij uw gasten.

 

Aanmelden
hostess