Trick-or-treat?

Laat de bezoekers (van bijvoorbeeld een winkelcentrum of een beurs) uw Halloween actie of project opvallen door de griezelige schoonheid van onze Halloween Tafeldame! Ongetwijfeld zal ze de show stelen dankzij haar fantastische presentatie. Met de juiste visagie en perfecte outfit vertelt de Halloween Tafeldame precies het juiste verhaal en sluit ze met haar verschijning naadloos aan op het steeds populairdere Halloween thema. Een tafel vol lekkers of uw winkelpromoties maakt de presentatie compleet!

Het Halloween Tafeldame concept bestaat uit twee componenten. Een unieke presentatie is gegarandeerd door de combinatie van een aantrekkelijke en volledig in het thema aangeklede hostess plus een in het thema aangeklede tafel waarmee de tafeldame desgewenst ook kan rondlopen. Er is op de ruime ronde tafel capaciteit voor wel 100 glazen of hapjes die uw gasten van de tafel kunnen pakken. Kortom, de Halloween Tafeldame biedt volop mogelijkheden om uw Halloween party op onvergetelijke wijze aan te kleden!

De Halloween Tafeldame is uitermate geschikt voor winkelpromoties. Maar met de inzet van een Tafeldame is nog veel meer mogelijk! Zo is ze bijvoorbeeld bij uitstek geschikt om uw gasten bij binnenkomst welkom te heten en/of te registreren. Tevens is het mogelijk om de Tafeldame tijdens het event rond te laten lopen.

Kenmerken Tafeldame

  • Hoge attractiviteitswaarde door de combinatie van een hoogwaardige look in een uniek concept met een feestelijke traktatie van een spraakmakende dame
  • Fantastische eyecatcher
  • Goed te combineren met de hostess dezelfde thema styling en kostuums die op elkaar zijn afgestemd

Boek een  Tafeldame Halloween 

Hoe reserveert u een Tafeldame?

Bent u geïnteresseerd in een van de Culinaire concepten van Lauk!?  Dan helpen wij u graag verder! Onze werkwijze is transparant en eenvoudig. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Wij maken graag een voorstel op maat.

Maak kennis met de Culinaire- en Themaconcepten van Lauk!

De Tafeldame concepten van Lauk! hostesses & events zijn gemaakt om de zintuigen te prikkelen en nòg meer interactie te creëren op uw feest, beurs of event. Met onze food entertainment concepten zorgt u gegarandeerd voor extra een onvergetelijke ervaring bij uw gasten.

 

Aanmelden
hostess