Pole Position

Formule 1 liefhebbers opgelet! Met onze Gridgirls haalt u een stel stoere, sexy en zelfverzekerde meiden naar u toe waarmee u beslist een aandachtstrekker op uw evenement, beurs, of projectlocatie krijgt.

Onze pitspoezen zijn bloedmooi, sexy & professioneel, maar zeker niet ordinair. Hierdoor zijn ze ook geschikt als promotiemodellen buiten het circuit zoals een sportief en hartelijk ontvangst van gasten tijdens lanceringen of andere auto evenementen. Daarnaast  zorgen ze gegarandeerd ook voor een zeer gewild fotomoment, dus perfect ‘to take your product viral’.

 Kenmerken van de Gridgirls

  • Pittige kostuums en daardoor ideaal als eyecatcher
  • Perfect ter promotie van uw product of dienst
  • Foto moment gegarandeerd
  • Multifunctioneel inzetbaar als model, promotiemedewerker, beurs standbemanning

Boek een Gridgirl op uw evenement.

Hoe reserveert u de Gridgirls?

Bent u geïnteresseerd in een van de Themaconcepten van Lauk!? Dan helpen wij u graag verder! Onze werkwijze is transparant en eenvoudig. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.  Wij maken graag een voorstel op maat.

Maak kennis met de Themadames van Lauk!

De concepten van Lauk! hostesses & events zijn gemaakt om de zintuigen te prikkelen en nòg meer interactie te creëren op uw feest, beurs of evenement. Met onze dames zorgt u gegarandeerd voor extra entertainment en een onvergetelijke ervaring bij uw gasten.

Aanmelden
hostess