Money, it’s all about the money

Als het bij uw event om ‘geld’ draait, is de Euro-Tafeldame een onmisbare schakel! Tijdens een beleggersbijeenkomst, een informatie-avond over financiële producten of een congres waarbij geld op directe of indirecte wijze een rol speelt, zal er voor onze Eurodame een prominente rol zijn weggelegd. Haar prachtige outfit fungeert als een schitterend uithangbord van uw bijeenkomst. En dat terwijl uw gasten volledig bij het thema passend kunnen genieten van een hapje of drankje dat wordt uitgeserveerd door onze Eurodame. De Tafel is ook uitermate geschikt als registratiebalie of om goodies uit te delen.

Leuke manier om catering op uit te serveren of goodiebags uit te delen

 

Kenmerken van de Europa/Euro Tafeldame

  • Hoge attractiviteitswaarde door de combinatie van een hoogwaardige look in een uniek concept met een feestelijke traktatie van een spraakmakende dame
  • Fantastische eyecatcher
  • Leuke manier om catering op uit te serveren of goodiebags op uit te delen
  • Goed te combineren met de in dezelfde thema styling en kostuums voor een extra hostess die op elkaar zijn afgestemd

Boek de Euro(pa) Tafeldame  om het evenement een verfrissende dimensie te geven!

Hoe reserveert u een Tafeldame?

Bent u geïnteresseerd in een van de concepten van Lauk!?  Dan helpen wij u graag verder! Onze werkwijze is transparant en eenvoudig. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Wij maken graag een voorstel op maat.

Maak kennis met de verrassende concepten van Lauk!

De Tafeldame concepten van Lauk! hostesses & events zijn gemaakt om de zintuigen te prikkelen en nòg meer interactie te creëren op uw feest, beurs of event. Met onze food entertainment concepten zorgt u gegarandeerd voor extra een onvergetelijke ervaring bij uw gasten.

Aanmelden
hostess