Bio Tafeldame

Duurzaam is geen begrip maar een mindset

Geef uw biologische of vegetarische gerechten een extra ‘groene’ uitstraling met deze uitvoering van het Tafeldame concept. En dat ook nog eens groener dan groen en duurzamer dan ooit: deze wandelende tafeldame serveert namelijk 100 amuses of drankjes in  1 keer. Perfect voor elk event, want biologisch eten is niet meer weg te denken in de huidige food & cateringtrends.

Walking table

Kenmerken van de Bio Tafeldame

  • Hoge attractiviteitswaarde door de combinatie van een hoogwaardige look in een uniek concept met een biologische traktatie van een spraakmakende dame
  • Fantastische eyecatcher
  • Goed te combineren met het Bio meisje als hostess in dezelfde thema styling en kostuums die op elkaar zijn afgestemd

Boek de Bio Tafeldame of de hostess om het evenement een verfrissende dimensie te geven.

Hoe reserveert u een Tafeldame?

Bent u geïnteresseerd in een van de Culinaire entertainment concepten van Lauk!?  Dan helpen wij u graag verder! Onze werkwijze is transparant en eenvoudig. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Wij maken graag een voorstel op maat.

Maak kennis met de culinair entertainment concepten van Lauk!

De culinaire concepten van Lauk! hostesses & events zijn gemaakt om de zintuigen te prikkelen en nòg meer interactie te creëren op uw feest, beurs of event. Met onze food entertainment concepten zorgt u gegarandeerd voor extra een onvergetelijke ervaring bij uw gasten.

 

 

Aanmelden
hostess