Culinair entertainment

Bent u op zoek naar een fantastische en inspirerende beleving voor uw gasten?

Onze smaakmakende food concepten zijn het antwoord! Onze Culinaire entertainment concepten zijn gemaakt om de zintuigen te prikkelen en nòg meer interactie te creëren op uw feest, beurs of event. De beleving en ervaring staat bij onze culinair entertainment concepten voorop.

De creatieve food entertainment concepten zijn een verrassende toevoeging aan een evenement.

Met bijvoorbeeld het Klassieke Hofdame Tafeldame concept, Champagnemeisje, Kaviaarmeisje, Snoepmeisje, Koffiemeisje of Biologisch Boerinnetje geven wij een creatieve draai aan partycatering.

 

Een combinatie tussen gastvrijheid en creativiteit

Seizoensspetters zoals de dames van het Witte goud; de Asperge Tafeldame, de fruitige Aardbeimeisjes of niet te missen op uw Haring party de Hollandsemeisjes.

Wat dacht u van onze Tafeldames? Deze creatieve food entertainment concepten zijn een verrassende toevoeging aan uw evenement. Met ons Klassieke Hofdame Tafeldame concept of een andere diverse Tafeldame concepten weet u uw gasten gegarandeerd te verrassen.

Van onschuldige Snoepmeisjes tot betoverende Oestermeisjes

Van betoverende Kaviaarmeisjes tot aan overheerlijke koffie bij de warmste Koffiemeisjes: altijd een glimlach en altijd servicegericht.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en concepten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Aanmelden
hostess