De kracht van kleur in een uniek Tafeldame concept

Heeft u een kleurrijk idee voor uw feest, evenement, bijeenkomst, beurs, congres of sales promotie? Dan hebben wij de bijpassende tafeldame! Of u uw publiek nu wil verrassen met een geweldige ontvangst en onze Colorful Tafeldame inzet als doorhostess of dat zij het stralende middelpunt is bij een productpresentatie, u geeft uw event hoe dan ook extra kleur!

Met het Colorful Tafeldame concept is een unieke en opvallende presentatie tijdens de uitreiking van hapjes en drankjes gegarandeerd door de combinatie van een aantrekkelijke en opvallend kleurrijk aangeklede hostess plus tafel waarmee de tafeldame desgewenst ook kan rondlopen. Er is op de ruime ronde tafel genoeg capaciteit voor tot wel 100 glazen of hapjes die uw gasten zelf van de tafel kunnen pakken. Kortom, de Colorful Tafeldame biedt volop mogelijkheden om uw bijeenkomst, feest of promotie op kleurrijke wijze aan te kleden!

Kenmerken van de Colorful Tafeldame

  • Hoge attractiviteitswaarde door de combinatie van een hoogwaardige look in een uniek concept met een feestelijke traktatie van een spraakmakende dame
  • Fantastische eyecatcher
  • Goed te combineren met de  in dezelfde thema styling en kostuums die op elkaar zijn afgestemd

Boek de Colorful Tafeldame  om het evenement een verfrissende dimensie te geven.

Hoe reserveert u een Tafeldame?

Bent u geïnteresseerd in een van de Tafeldame concepten van Lauk!?  Dan helpen wij u graag verder! Onze werkwijze is transparant en eenvoudig. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Wij maken graag een voorstel op maat.

 

Maak kennis met de hostess entertainment concepten van Lauk!

De Tafeldame concepten van Lauk! hostesses & events zijn gemaakt om de zintuigen te prikkelen en nòg meer interactie te creëren op uw feest, beurs of event. Met onze food entertainment concepten zorgt u gegarandeerd voor extra een onvergetelijke ervaring bij uw gasten.

 

Aanmelden
hostess