Sparkling Champagne

Een bruisende presentatie!

Uw gasten direct in de juiste stemming? Een glaasje champagne is de ultieme start van een geweldig (bedrijfs)feest. Met onze Champagne Tafeldame maak je dit moment nog specialer en creëer je gelijk de gewenste sfeer. Doordat de aantrekkelijke Champagne Tafeldame uw gasten een glas bubbels serveert vanaf een schitterend gedecoreerde tafel, ontstaat er een unieke belevenis. De Champagne Tafeldame kan tot wel 100 glazen champagne dragen en uitserveren. Tevens is het mogelijk om de Tafeldame rond te laten lopen. Met de champagne tafeldame kies je voor hospitality van het hoogste niveau.

Kenmerken Tafeldame

  • Hoge attractiviteitswaarde door de combinatie van een hoogwaardige look in een uniek concept met een verrassende traktatie van een spraakmakende dame
  • Fantastische eyecatcher
  • Goed te combineren met een bijpassende hostess in dezelfde styling die op elkaar zijn afgestemd

Hoe reserveert u een Tafeldame?

Bent u geïnteresseerd in een van de Tafeldame of foodlady concepten van Lauk!?  Dan helpen wij u graag verder! Onze werkwijze is transparant en eenvoudig. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Wij maken graag een voorstel op maat.

Maak kennis met de Tafeldame concepten van Lauk!

De Tafeldame concepten van Lauk! hostesses & events zijn gemaakt om de zintuigen te prikkelen en nòg meer interactie te creëren met een demonstratie, promotie, feest, beurs of event. Met onze diverse concepten zorgt u gegarandeerd voor extra een onvergetelijke ervaring bij uw publiek.

Aanmelden
hostess