Caviar Table Lady

Kaviaar is een delicatesse waarbij exclusiviteit gegarandeerd is. Caviar & Fine Food heeft een samenwerking met Lauk! als het gaat om onze Caviar Table lady en de Kaviaarmeisjes.

Onze dames serveren op een stijlvolle wijze een assortiment aan producten. Exclusiviteit en topkwaliteit zijn hierbij een absolute voorwaarde. Een ware traktatie in het luxe segment waarbij uw gasten en bezoekers kunnen genieten van een combinatie van stijlvolle hostessen en kaviaar. Onze hostessen zijn gebriefd over de diverse kwaliteitsviseitjes en kaviaar waardoor de smaaksensatie compleet is.

Leuk om te combineren met Champagne

Uw gasten direct in de juiste stemming? Een glaasje champagne is de ultieme start van een geweldig (bedrijfs)feest. Met onze Champagne Tafeldame maak je dit moment nog specialer en creëer je gelijk de gewenste sfeer. Doordat de aantrekkelijke Champagne Tafeldame uw gasten een glas bubbels serveert vanaf een schitterend gedecoreerde tafel, ontstaat er een unieke belevenis. De Champagne Tafeldame kan tot wel 100 glazen champagne dragen en uitserveren. Met de Tafeldame concepten kies je voor hospitality van het hoogste niveau.

Met onze Tafeldame concepten zorgt u gegarandeerd voor extra een onvergetelijke ervaring bij uw publiek

Kenmerken van een Tafeldame

  • Hoge attractiviteitswaarde door de combinatie van een hoogwaardige look in een uniek concept met een verrassende traktatie van een spraakmakende dame
  • Fantastische eyecatcher
  • Goed te combineren met een bijpassende hostess in dezelfde styling die op elkaar zijn afgestemd

Hoe reserveert u een Tafeldame?

Bent u geïnteresseerd in een van de Tafeldame of foodlady concepten van Lauk!?  Dan helpen wij u graag verder! Onze werkwijze is transparant en eenvoudig. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Wij maken graag een voorstel op maat.

Maak kennis met de Culinaire concepten van Lauk!

De Tafeldame concepten van Lauk! hostesses & events zijn gemaakt om de zintuigen te prikkelen en nòg meer interactie te creëren tijdens een diner of event. Met onze diverse concepten zorgt u gegarandeerd voor extra een onvergetelijke ervaring bij uw publiek.

Aanmelden
hostess