Ain’t she sweet!?

Wie is er niet dol op snoep? De zoete traktaties zijn al generaties lang geliefd bij jong- en oud. Fleur bijvoorbeeld uw beursstand op met onze Candygirl. Een plaatje om te zien en een feestje voor uw bezoekers om iets van te krijgen. Wedden dat het nog een ‘strijd’ wordt om de aandacht tussen de zoete lekkernijen en onze schitterend aangeklede Candygirl?

Uw bijeenkomst krijgt er hoe dan ook een aandachtstrekker van formaat bij!

Kenmerken van de Candygirl

  • Leuke, volledig bij het thema passende jurk
  • Hoge attractiviteitswaarde door de combinatie van snoep en een aantrekkelijke dame
  • Fantastische eyecatcher op een beurs of (introductie) event
  • Goed te combineren met Koffiemeisje, Chocolademeisje of het Polaroidmeisje

Boek een Candygirl om het evenement een verfrissende dimensie te geven!

Hoe reserveert u de Candygirl?

Bent u geïnteresseerd in een van de Culinaire concepten van Lauk! marketing & events? Dan helpen wij u graag verder! Onze werkwijze is transparant en eenvoudig. U boekt een Candygirl al vanaf € 190,- all-in op basis van 2 uur. Meerdere dames en langere werktijden zijn uiteraard in overleg mogelijk. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Wij maken graag een voorstel op maat.

Maak kennis met de culinaire concepten van Lauk! marketing & events

De culinaire concepten van Lauk! marketing & events zijn gemaakt om de zintuigen te prikkelen en nòg meer interactie te creëren op uw feest, beurs of event. Met onze culinaire dames zorgt u gegarandeerd voor extra entertainment en een onvergetelijke ervaring bij uw gasten.