Autumn / Herfst

When the rain begins to fall

De dagen worden korter, de blaadjes vallen en de temperatuur daalt. Tijd voor een hartverwarmend herfstevenement waarbij uw gasten kennis kunnen maken met onze Tafeldame volledig in herfstsferen. Doordat de Herfst Tafeldame uw gasten hapjes of drankjes serveert vanaf een schitterend gedecoreerde tafel, ontstaat er een unieke belevenis. Heeft u een najaarsproduct (introductie) of uw Wild proeverij een extra dimensie geven? Deze Tafeldame maakt uw event compleet uw gasten zijn blij verrast waardoor leuke reacties gegarandeerd zijn.

De Autumn of Herftst Tafeldame kan tot wel 100 amuses, glazen of hapjes dragen en uitserveren. Maar met de inzet van een Tafeldame is nog veel meer mogelijk! Zo is ze bijvoorbeeld bij uitstek geschikt om uw gasten bij binnenkomst welkom te heten en/of te registreren. Tevens is het mogelijk om de Tafeldame tijdens het event rond te laten lopen.

Kenmerken Tafeldame

  • Hoge attractiviteitswaarde door de combinatie van een hoogwaardige look in een uniek concept met een feestelijke traktatie van een spraakmakende dame
  • Fantastische eyecatcher
  • Goed te combineren met de hostess dezelfde thema styling en kostuums die op elkaar zijn afgestemd

Boek een Herfst / Autumn  Tafeldame  

Hoe reserveert u een Tafeldame?

Bent u geïnteresseerd in een van de Culinaire concepten van Lauk!?  Dan helpen wij u graag verder! Onze werkwijze is transparant en eenvoudig. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Wij maken graag een voorstel op maat.

Maak kennis met de Culinaire- en Themaconcepten van Lauk!

De Tafeldame concepten van Lauk! hostesses & events zijn gemaakt om de zintuigen te prikkelen en nòg meer interactie te creëren op uw feest, beurs of event. Met onze food entertainment concepten zorgt u gegarandeerd voor extra een onvergetelijke ervaring bij uw gasten.

 

Aanmelden
hostess