Asperge Tafeldame

Het witte Goud

De meest waardige en unieke presentatie van ‘Het Witte Goud’ door een betoverende Aspergekoningin. Deze variant van ons Tafeldame concept is speciaal ontworpen om de eerste asperges van het seizoen te serveren. Haar prachtige verschijning is een lust voor het oog. Dit hoogtepunt van uw asperge- evenement is ook zonder tafel te boeken of ze transformeert later tot hostess in thema.

Ons Tafeldame concept, leverbaar in diverse thema’s, geeft een compleet nieuwe draai aan de term lopend buffet. Een ronde tafel op wieltjes zorgt ervoor dat de hostess mobiel is terwijl de hapjes en drankjes uitgeserveerd worden op een gezellige en verrassende manier. Uiteraard kan er ook gekozen worden voor een stilstaande Tafeldame.

Het is mogelijk om de Tafeldame te transformeren naar hostess

Kenmerken van de Asperge Tafeldame

  • Hoge attractiviteitswaarde door de combinatie van een hoogwaardige look in een uniek concept met een feestelijke traktatie van een spraakmakende dame
  • Fantastische eyecatcher
  • Goed te combineren met de hostess dezelfde thema styling en kostuums die op elkaar zijn afgestemd

Boek de Asperge Tafeldame  om het evenement een verfrissende dimensie te geven

Hoe reserveert u een Tafeldame?

Bent u geïnteresseerd in een van de Culinaire concepten van Lauk!?  Dan helpen wij u graag verder! Onze werkwijze is transparant en eenvoudig. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Wij maken graag een voorstel op maat.

Maak kennis met de Culinaire- en Themaconcepten van Lauk!

De Tafeldame concepten van Lauk! hostesses & events zijn gemaakt om de zintuigen te prikkelen en nòg meer interactie te creëren op uw feest, beurs of event. Met onze food entertainment concepten zorgt u gegarandeerd voor extra een onvergetelijke ervaring bij uw gasten.

Aanmelden
hostess